Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu însuși l-a trimis oamenilor: antibiotic, antioxidant, purifică sângele și distruge colesterolul

Busuiocul este o plantă care aparține familiei de mentă. Este folosit mai des la gătit și poate avea unele beneficii pentru sănătate.Pe lângă aromă, se spune că planta aromatică păstrează și îmbunătățește proprietățile alimentelor.Busuiocul este una dintre cele mai vechi plante cunoscute omenirii, proprietățile sănătoase ale lui au fost cele mai apreciate din întreaga lume. De la intestinul sănătos la imunitate mai puternică, beneficiile busuiocului sunt destul de multe. Iată în continuare câteva dintre acestea.

Busuiocul este antibiotic natural.
Frunzele de busuioc au proprietăți antibacteriene și antiseptice, așa că acesta poate fi folosit pentru tratarea infecțiilor bacteriale, fiind totodată cunoscut că distruge colesterolul.

Busuiocul și puternicele sale proprietăți antiinflamatorii se pot dovedi a fi un remediu pentru o varietate de boli și tulburări.Proprietățile antiinflamatorii ale busuiocului pot ajuta la un risc mai mic de boli de inimă, artrită reumatoidă și afecțiuni inflamatorii ale intestinului. Consumul de busuioc ar putea calma febra, durerile de cap, durerile în gât, răceala, tusea, gripa.

Busuiocul conține doi antioxidanți flavonoizi importanți solubili în apă, cunoscuți ca orientină și viceninare. Acești antioxidanți puternici întăresc sistemul imunitar, protejează structura celulară, ADN și întârzie efectele îmbătrânirii pielii.

Susține funcția hepatică și ajută la detoxifierea organismului.Proprietățile puternice ale busuioculuil pot face minuni pentru sănătatea ficatului. Ficatul este un organ esențial pentru organism, deoarece joacă un rol crucial în metabolism. Busuiocul poate ajuta la prevenirea acumulării de grăsime în ficat și la menținerea ficatului sănătos.

Busuiocul este o plantă excelentă pentru a vă purifica sângele și pentru a elimina toxina din sânge, ficat și rinichi. Planta elimină toxina din organism prin urină. Zdrobiți cinci până la șase frunze de busuioc și adăugați-le în mâncarea dvs. pentru a obține beneficii suplimentare de detoxifiere. Puteți face, de asemenea, un ceai din plante zdrobind între șase și opt frunze de busuioc într-o cană cu apă fierbinte.

Promovează intestinul sănătos.Busuiocul ajută la restabilirea nivelului natural de pH al organismului și hrănește bacteriile sănătoase din microflora intestinală. O flora intestinala sanatoasa creste imunitatea si promoveaza digestia sanatoasa.

loading...

Add comment