Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

După ce am găsit această rețetă, mi s-a curățat ficatul, am slăbit și mi s-au restabilit celulele din corp

Știm cât de repede îl puteți curăța și pentru a vă readuce corpul în ordine. În câteva zile te vei simți renăscut, iar problemele digestive vor fi un lucru din trecut. De asemenea, vă veți proteja de bolile sistemului cardiovascular.

Pregătiți un decoct de stafide care activează procesele biochimice din organism, curățați sângele și ficatul de toxine.

Când cumpărați struguri uscați, preferați-i pe cei mai întunecați. Ar trebui să aibă aceeași dimensiune, să nu fie prea tari și nici prea moi.

Cum să o facă?

500ml de apă
150g stafide
Abordare:

Clătiți bine stafidele.Aduceți apa la fierbere și turnați stafidele spălate în ea. Se fierbe timp de 20 de minute și se lasă la infuzat toată noaptea.

Strecurați decoctul dimineața și încălziți puțin.

Totul este gata de mâncare! Bea-l pe stomacul gol dimineața. Puteți lua micul dejun 30 de minute mai târziu. Vă recomandăm să adăugați stafide fierte la fulgi de ovăz pentru a obține un mic dejun hrănitor și sănătos. Dacă beți un decoct cel puțin 4 zile pe lună, veți vedea primele rezultate!

Pentru o curățare mai bună a ficatului, adăugați în dieta dvs. morcovi, sfeclă, mere, varză, anghinare, spanac, păducel și prune. Reducerea consumului de carne și produse lactate va ajuta, de asemenea.
Sursa: batranete.com

loading...

Add comment