Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tratament cu tămâie și ulei de măsline pentru pietre la rinichi sau bilă-rețeta Părintelui Casian.

Ai probleme cu pietrele la rinichi şi cu fierea? Nu te speria. În timp, aceste afecţiuni pot fi tratate sau cel puţin ameliorate. Iată care sunt cele mai bune leacuri mănăstireşti ale Părintelui Casian de la Manastirea Gura Motrului, care recomanda un tratament cu tamaie si cu ulei de masline pentru eliminarea usoara a pietrelor la rinichi.

Cura cu tâmăie şi ulei de măsline poate dura 23 de zile. Tratamentul se ia dimineaţa, pe stomacul gol. Bobiţa de tămâie (care poate fi învelită în miez de pâine, pentru a fi mai bine ingerată) trebuie pusă direct pe limbă, fără să atingă dinţii. Apoi se înghite uleiul de măsline. Imediat după aceea, nu se mai înghite nimic, timp de o jumătate de oră. Acesta constituie unul dintre cele mai importante leacuri mănăstireşti pentru fiere și pietre la rinichi.

În prima zi se ia un bob de tămâie şi o lingură cu ulei de măsline. În cea de-a doua se iau două bobiţe şi o lingură cu ulei măsline. Din ziua a treia se iau trei bobiţe de tămâie şi o lingură cu ulei de măsline, apoi patru, cinci, şase… până în ziua a 12-a, când se consumă 12 bobiţe şi trei linguri cu ulei. După 12 zile se continuă tratamentul în ordine descrescătoare: în ziua 13 se iau 11 bobiţe şi trei linguri. În ziua 14 – 10 bobiţe şi două-trei linguri, apoi scădem la nouă, opt, şapte… până în ziua 21 când se iau 3 bobiție de tămâie și o lingură de ulei de măsline.

Rețineți! Acest articol nu are scopul de a înlocui sfatul sau consultul unui medic de specialitate.Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să consultați medicul dumneavoastră.

loading...

Add comment