Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Balanțele nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Balanță, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Balanțele nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Balanțele nu suportă persoanele care nu-și respectă promisiunile. Ei fiind oameni de încredere, nu tolerează deloc acest lucru.

2. Balanțele nu suportă ca cineva drag lor, să le mintă. Ele iartă, dar nu uită niciodată. Sunt suficient de inteligente pentru a învăța din greșelile lor și au tendința să-și amintească totul cu foarte mare grijă.

3. Balanțele nu suportă atunci când cineva încearcă să profite de ele, într-un mod sau altul. Ele pe cât de drăguțe sunt, pe atât sunt și de inteligente.

4. Balanțele nu suportă ca cineva să țipe la ele sau să se comporte urât cu ele. Nu le place să fie tratate urât sau să le certe cineva, deoarece se vor îndepărta rapid de acea persoană.

5. Nativii acestei zodii nu suportă atunci când sunt nevoiți să joace teatru și nu se pot exprima liber cu propriile cuvinte. Ele sunt ființe foarte directe și nu le plac deloc „ocolișurile”.

loading...

Add comment