Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a fi cu un Leu

1. Leul să aibă siguranța că-l placi, inainte de a se angaja în ceva. Ei disprețuiesc să concureze cu alte persoane pentru dragostea ta. Este absolut greșit să încerci cumva să faci un Leu gelos, nu vei reuși cu siguranță.

2. Leii sunt conducători naturali, chiar și în relațiile lor.
Ei urăsc să li se spună ce să facă și cum să facă. Nu-i place să se simtă controlat și se va depărta dacă simte că vrei să faci acest lucru cu ei.

3. Leul este foarte ambițios.
Lel are nevoie de un partener care să-l susțină în cariera, și nu de cineva care îi spune cât timp petrec împreună, în timp ce Leul este ocupat să-și realizeze visele. Trebuie să fii lngă el, să-l susții în carieră și să-l încurajezi atunci când are nevoie.

4. Viața cu un Leu nu este plictisitoare.
În relația voastră, un Leu nu va înceta niciodată să vă impresioneze. Îi place să fie admirat și să lumineze strada pe unde merge și să-și facă partenerul să se simtă tot mai special în fiecare zi.

5. Leul are inima calduroasa și multă dragoste de oferit cui o merită.
Ei sunt întotdeauna dispuși să-i ajute pe cei dragi când au nevoie de ei și vor merge până la capătul lumii, dacă este nevoie, să facă acest lucru.

6. Leul este o fire foarte sensibilă.
Când sunt răniți, preferă să sufere în privat în confortul propriei lor case. Ei pot deveni foarte melancolici sau stresați.

7. Când Leul își dorește ceva cu adevărat, cu siguranță va reuși. Ei sunt semne destinate succesului. Nu le va putea sta nimic în cale. Cea mai mare plăcere a unui Leu în viață este ceea ce oamenii spun că nu pot face, dar ei reușesc.Sunt persoane care pot trece peste orice.

loading...

Add comment