Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Inlocuieste cafeaua cu această băutură naturală – scade colesterolul, curăță ficatul și colonul.

Aceasta este o băutură naturală, simplă dar foarte benefică pentru sănătatea noastră. Beneficiile ei nu sunt nici puține și nici minore.

Iata cateva dintre ele: – îmbunătățește digestia – reducerea colesterolului și a trigliceridelor – curăță colonul – echilibrează sistemul limfatic – scade tensiunea arterială – ne ajută să slăbim – detoxifiază organismul, în special ficatul – alcalinizează organismul

IATĂ DE CE AVEM NEVOIE PENTRU A PREPARA ACEASTĂ BĂUTURĂ – sucul de la o jumătate de lămâie – 2 linguri de oțet de cidru – un vârf de cuțit de piper cayenne – opțional o linguriță de miere pentru îndulcire – 350 ml. de apă călduță Vom consuma acest amestec dimineața pe stomacul gol, imediat după trezire și abia după o jumătate de oră vom mânca micul-dejun. Nu este recomandat persoanelor care suferă de afecțiuni ale stomacului.

Apa alcalină – ce este aceasta? Apa alcalină este apa cu un pH ridicat, ceea ce înseamnă că este mai puțin acidă decât apa de la robinet. O valoare neutră a pH-ului este 7, iar orice valoare peste ea este considerată alcalină, în timp ce orice sub aceasta este considerată acidă. Știm cu toții că nu există viață fără apă. Apa are multe beneficii pentru sănătate, iar consumul de apă suficient este esențial pentru organism. Acidul este o necesitate, în special în stomac, unde este nevoie ca el să digere mâncarea. Însă, anumite alimente sunt, de asemenea, de natură acidă, iar consumul excesiv de astfel de alimente poate crește aciditatea în stomac, ducând la diverse probleme.

De ce este apa alcalină foarte benefică?
Oamenii ale căror corpuri se află spre capătul acid al scării pH-ului nu au chiar cea mai bună stare de sănătate. Adesea, a avea un corp acid este atribuit anumitor alegeri ale stilului de viață care pot fi corectate cu modificări ale dietei și modului de viață. Una dintre modalitățile de a testa nivelul de pH este folosirea hârtiei de turnesol (folosind saliva sau urina). Dacă testul de pH indică faptul că urina sau saliva dvs. sunt foarte acide, consumul de apă alcalină poate fi o alegere bună.

loading...

Add comment