Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ceaiul de gutui reface ficatul – În plus, susține funcțiile stomacului și a pancreasului.

Gutuia este un fruct bogat în vitamine și minerale pe care le putem consuma din punct de vedere al sănătății. Putem consuma fructe proaspete toamna și iarna. Fructele sunt o parte importantă a unei diete sănătoase. Conține fibre care sunt foarte utile pentru stomac. Gutuia este bogată în cupru, zinc, seleniu, potasiu, fier și fosfor.Ceaiul de gutui este un bun remediu în sezonul de iarna, pentru bolile cauzate de răceala apărută în acea perioadă.Unele dintre beneficiile pentru sănătate ale ceaiului de gutui sunt pierderea în greutate, tratamentul inflamațiilor, sănătatea pielii reface celulele ficatului și redă vederea.

Antioxidantii prezenti in gutui sunt importanti pentru ficat. Gutuia acționează ca un antibiotic natural, curăță ficatul de radicalii liberi și asigură că funcționează într-un mod sănătos. Întărește ficatul cu ajutorul conținutului de minerale.

O cercetare științifică din China a dezvăluit că ceaiul de gutui este o sursă importantă de hrană pentru sănătatea ochilor.S-a stabilit că consumul de gutui crude sau sub forma de ceai este bun pentru problemele ochilor și tratează, de asemenea, durerile de gât, ameliorează tusea și previne inflamațiile.

Gutuia este un tip de fructe cu un conținut scăzut de calorii, dar bogat în fibre alimentare. O gutuie proaspătă și crudă de 100 de grame conține doar 57 de calorii. În același timp, raportul dintre grăsimi saturate și sodiu este scăzut.Datorită tuturor acestor proprietăți, ajută la pierderea în greutate în general și este o sursă importantă de nutrienți pentru alte organe.Mai ales iarna,persoanele care sunt predispuse sa ia in greutate, cu ajutorul ceaiului de gutui pot depăși puțin aceste probleme.

Sunt cunoscute o serie de beneficii ale consumului de ceai de gutui.În continuare vom enumera câteva dintre acestea:

  • Întărește inima și protejează împotriva bolilor cardiace.
  • Reduce cazurile severe de diaree.
  • Îndepărtează inflamația în intestinul subțire, întărește stomacul, are multe beneficii pentru sistemul digestiv în general.
  • Este benefic pentru ficat, previne formarea arteriosclerozei.
  • Are un rol important în funcționarea regulată a vezicii biliare.
  • Poate fi utilizat prin lupta împotriva plagilor la nivelul gurii, infecțiilor gâtului și infecțiilor respiratorii similare.

Gutuia este un fruct destul de neobișnuit, care este strâns legat de mere și pere. Pentru a fi consumate, este nevoie doar să spălați fructele în apă rece. Tăiați fructele în sferturi, așa cum faceți cu mere și pere. Eliminați miezul central, precum și semințele folosind un cuțit de tăiat. Tăiați în bucăți mici sau chiar felii și pot fi savurate.

loading...

Add comment