Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tânără româncă, Mihaela Hogaș a luat aurul la patinaj viteză.

Tânăra Mihaela Hogaș, patinatoarea de viteză născută în Brașov, a terminat pe primul loc cursa de 500 de metri la Cupa Mondială de Neoseniori de la Minsk, capitala Belarus.A terminat concursul la doar 0,19 secunde de locul doi, urmat de italianca Linda Rossi şi Ekaterina Sloeva din Belarus.Mihaela a fost singura reprezentantă a României din acest an.Tânăra a obținut o performanță remarcabilă, iar visul ei a devenit realitate.

“Mi-am dorit foarte mult să aud imnul României”, a declarat patinatoarea.

“Mă bucur că am reușit să am aurul la gât şi să trăiesc real ceea ce era doar un vis. Sunt fericită şi simt cu adevărat că munca de până acum a meritat cu prisosinţă. Mulţumesc celor care au crezut în mine. Care investesc în sport şi implicit şi în secţia de patinaj de la Corona. Faptul că sunt pe locul 1 şi în clasamentul general îmi dublează emoţiile. Sincer, cred că nici nu realizez acum, deşi am cupa în mână şi medalia la gât…”, a mai spus Mihaela.

Mihaela a fost antrenată de Bogdan Stănescu, care a fost foarte emoționat să afle rezultatul de la Cupa Mondială de la Minsk.

„Sunt fericit şi emoţionat. Simţim cu adevărat că merită toate eforturile noastre, că merită lunile state departe de casă, ca să ne putem antrena în condiţii bune pe piste de nivel european, iar pentru asta chiar vreau să mulţumesc Municipalităţii şi clubului Corona care a susţinut mereu cantonamentele noastre şi participarea în concursuri importante din toată lumea. Toate acestea ne-au adus unde suntem astăzi, şi anume la o Cupă Mondială, cu o sportivă a Coronei cu aurul la gât. De asemenea, faptul că Mihaela Hogaş este pe locul 1 şi în clasamentul general, în faţa sportivelor din Germania şi China, este o performanţă foarte mare şi sperăm din suflet ca Mihaela să fie sănătoasă pentru că ne dorim să rămânem în top şi de ce nu, să urcăm acolo şi cu alţi patinatori ai Coronei”, a declarat antrenorul sportivei.

Noi dorim să o felicităm pe această cale și să-i urăm în continuare succes și cât mai multe reușite.Ca urmare, tinerii noștri ne fac cunoscută țara oricunde în lume, unde participă la concursuri și vin acasă cu premii importante.

loading...

Add comment