Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
leustean-si-miere

Amestecul de leuștean și miere întărește inima, elimină pietrele la rinichi și purifică sângele

Leușteanul este probabil cel mai bine cunoscut ca un ajutor digestiv, ameliorând flatulența și alte disconfort gastric. Pe lângă faptul că ajută la digestie, leușteanul a fost folosit în mod obișnuit pentru a întări inima și ca ajutor respirator. A fost util și ca diuretic, pentru tratarea pietrelor la rinichi și ca purificator de sânge.Unele dintre cele mai importante beneficii pentru sănătate ale leușteanului includ capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea pielii, de a preveni reacțiile alergice, de a reduce inflamația și de a ajuta la menstruație.

Această plantă perenă cu frunze este extrem de valoroasă în culturile din întreaga lume.Este folosit de mult timp în Europa și este foarte căutat pentru frunzele, rădăcinile și semințele sale.În funcție de utilizarea prevăzută, diferite părți de leuștean pot fi folosite în salate, supe și ciorbe, ca condiment sau chiar ca ingredient de aromatizare în băuturi.Se plantează într-un loc parțial până la plin soare. Se descurcă cel mai bine în plin soare, dar poate tolera câteva ore de umbră în timpul zilei, în special în zonele de creștere mai calde.Solul trebuie să fie bine drenat, cu un pH ușor acid de aproximativ 6,5. Preferă solul nisipos.Frunzele delicate ale leușteanului arată și miros ca frunzele de țelină.Are o aromă foarte puternică și sunt necesare doar câteva frunze pentru a aroma un fel de mâncare.

Cum se prepară amestecul de leuștean și miere.
Este foarte simplu de preparat acest amestec natural.Avem nevoie doar de leuștean și miere.Se amestecă bine rădăcina leușteanului, uscată și mărunțită, cu miere.Pe lângă că are numeroase beneficii pentru sănătate, are și un gust plăcut.

Mierea conține antioxidanți, care pot proteja organismul de inflamații. Inflamația poate duce la o varietate de probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă, cancer și tulburări autoimune.Mierea, în combinație cu leușteanul aduce numa beneficii sănătății noastre, cum ar fi îmbunătățirea sănătății inimii, vindecarea rănilor și starea antioxidantă a sângelui.

Cu toate acestea, consumul prea mult poate provoca efecte adverse datorită conținutului ridicat de zahăr și calorii.Cei care sunt predispuși la alergii ar trebui să fie atenți la consumul de miere. Unii oameni au raportat o fotosensibilitate crescută după ce au consumat în mod regulat leuștean. Din acest motiv, este recomandat să consumați o cantitate moderată și totodată să cereți părerea unui medic înainte.

loading...

Add comment