Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Niciodată nu e prea târziu.Nu te umili din cauza vârstei!

Cred că ajungem într-un punct în care oamenii se confruntă din nou cu timpul. Cu toții avem viața noastră, unii sunt mai buni decât alții, dar trăim după bunul plac.Acum imaginați-vă că veți muri într-o zi și apoi, cumva, veți găsi timp pentru a face o retrospectivă asupra vieții voastre. Ați schimba ceva? Ar fi diferită atitudinea dvs. față de viață?

Când oamenii întâlnesc prima dată Legea Atracției, inimile și mințile lor adesea se gândesc imediat la un lucru specific pe care le-ar plăcea să se manifeste în viața lor. Cu toate acestea, următorul gând este adesea „Dar nu pot face asta”. S-ar putea să vină cu tot felul de scuze, de la convingerea că ești prea bătrân pentru a găsi dragoste până la presupunerea că nu ai abilitățile de a ajunge la vârf în cariera alegerii tale.De ce vârsta este un lucru pe care îl judecăm noi înșine? Dacă vă gândiți la asta, este destul de absurd că ne este rușine că îmbătrânim sau să ne rușinăm să avem orice vârstă. Și este destul de trist.Se datorează faptului că vă este teamă că nu veți avea suficient timp pentru a face tot ce doriți să faceți?

Din fericire, adevărul este că nu este niciodată prea târziu să-ți urmezi visul.Iată în continuare câteva dintre motive.

Trăim mai mult.
Aceasta înseamnă că nu trebuie să ne grăbim și să facem toată călătoria în cei douăzeci de ani. Avem destul timp. Tot mai multe persoane se stabilesc și mai târziu în viață. Așadar, dacă nu ți-ai găsit „partenerul în crimă” așa cum îl numesc, până când ai 30 de ani, poți găsi încă unul după. Sigur că poate fi puțin deprimant, văzând că toți prietenii tăi se stabilesc și s-ar putea să simți că ești ultimul de pe raft. Fiți pozitiv, veți găsi pe cineva cu care să călătoriți și să vă construiți o viață împreună.

Lumea devine tot mai mică.
Anterior, un loc de muncă era pe viață și poate era dificil să te muti de la o companie la alta sau chiar să lucrezi în străinătate. Acum, cu multe țări deschizându-și ușile este foarte ușor să-ți urmezi visul.

Nu trăiți cu regrete.
Când sunt mai în vârstă, nu vreau să mă întreb „doar dacă” sau „Aș vrea să fi făcut asta”. Poate este înfricoșător să mergi într-un loc nou sau să încerci o activitate nouă, dar asta nu ar trebui să te împiedice să mergi la acea destinație nouă. Dacă există undeva unde ai dorit întotdeauna să mergi, nu lăsa frica să te împiedice. Nu inventați scuze pentru că nu ați făcut ceva și să regretați mai târziu.

Pentru cei care pot fi nemulțumiți de linia lor actuală de muncă sau de viața personală, doar ei pot schimba situația. Dacă nu ești fericit, gândește-te la ce poți face pentru a schimba lucrurile.Niciodată nu este pprea târziu să o faci.Nu te scuza din cauza vârstei.

loading...

Add comment