Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Tânărul fără mâini care muncește, nu cerșește

Actorul Mihai Bendeac a rămas impresionat când l-a văzut pe acest tânăr care, deși nu are degete la mâini, conduce o bicicletă și muncește zi de zi. Mihai a postat acest mesaj pe pagina sa de socializare:

„Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici.Vreau sa distribuim asta pana ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual sa ne anunțe când și cum muncește ca sa comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!Poza este preluată de la Ion Gologan.”

Pozele și mesajul lui Mihai Bendeac cu acest om excepțional au început rapid să adune mii de distribuiri și comentarii. Iată câteva dintre comentariile postarii:

Bayloun Hamada: „Baiatul din imagine este un mare exmplu.Il cunosc suntem vecini si este clientul meu,are o fetita caruia nu-i lipseste nimic si nu accepta ajutor de la nimeni.JOS PALARIA!!!”

Sandu Rosu:„Un om excepțional care demonstrează încă o dată, asta dacă mai era nevoie, că ajutoarele sociale sun acordate ,în cea mai mare parte, unor putori. Și nici termenul de „mită electorală” nu ne este străin.In timpul alegerilor devine o armă de șantaj folosită la maxim.”

Iulian Busa: „Un baiat super,il stiu de mic copil pe acest baiat care niciodata nu a intins mana si mereu a vrut sa-si castige un banut prin munca cistitita si are si un copil mic,merita toate felicitarile!”

Băiatul care l-a impresionat pe Mihai Bendeac se numește Florin Buricea, are 32 de ani și o poveste tristă de viață.Pe când avea doar 12 ani, a suferit un accident, în urma căruia a rămas fără mâini.Florin s-a curentat din cauza unei mingi de fotbal, iar arsurile grave de pe mâini au dus la amputarea ambelor mâini.Însă, deși a fost încercat greu de viață, el nu a renunțat niciodată, a luptat și a muncit întotdeauna pentru a se putea întreține.Din spusele prietenilor săi, el a lucrat înainte o perioadă de timp, la magazinul de prezentare al clubului sportiv Dinamo, iar acum livrează pentru firma Glovo.Mihai Bendeac a fost cel care l-a făcut cunoscut, prin mesajul său cu Florin aflat la locul de muncă, postat pe o rețea de socializare.

Povestea lui Florin este o adevărată lecție de viață pentru noi toți.Tot respectul nostru pentru el, că este extrem de puternic și a reușit să impresioneze atâția oameni.

loading...

Add comment