Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 motive să te căsătoreşti cu o femeie divorțată și care are un copil

Orientul Mijlociu a fost întotdeauna vinovat de noțiuni dure și preconcepute cu privire la femeile care aleg să lase căsătorii.Dar acest lucru nu trebuie judecat deloc.Pe lângă acest lucru, mulți bărbați se tem să se mai angajeze într-o relație cu o femeie divorțată care are deja un copil, deși aceste femei au multe avvantaje față de cele tinere, fără experiență în dragoste.Iată în continuare 7 motive să te căsătoreşti cu o femeie divorțată.

1. Are așteptări mai realiste.
Multe femei cred că, căsătoria este o joacă.Ei bine, nu este chiar așa. Dintr-o dată, există gătit, curățenie, o grămadă de rufe și vase, pentru a nu uita de soțul obosit care tocmai s-a întors de la serviciu și nici nu poate procesa bine ceea ce spui.Femeile sunt mai inteligente când vine vorba de a doua căsătorie și știu mult mai bine să gestioneze lucrurile.

2. Sunt independente.
De cele mai multe ori, un divorț obligă femeile să își câștige viața pentru ele înșiși, fără să se aplece asupra bărbaților din viața lor.Până când se va recăsători, vei fi doar o parte din existența ei. Crede-mă, nu va face niciodată greșeala de a fi din nou consumată în totalitate de un bărbat.

3. Ea găsește bucurie în orice lucru simplu.
Un divorț a trecut printr-o mulțime și ea vrea pur și simplu să pună capăt erei plictisitoare și să înceapă o nouă viață. Vrea doar să simtă fericirea.

4. Ea va fi acolo pentru tine, indiferent ce viață îți aruncă în cale.
Dacă te iubește și simte același lucru și de la tine, ea va fi acolo pentru tine întotdeauna.O separare întărește o femeie. Nu veți găsi un singur os moale în corpul ei delicat. Doar faptul că a putut să treacă prin divorț și să se adapteze ar trebui să vă spună ceva: Știe să se descurce cu greutățile.Știe că viața te lovește în față și este antrenată să lupte.

5. Ai ocazia sa inveti cum sa comunici cu un copil.
Dacă ea are deja un copi, va trebui la un moment dat să interacționezi și să comunici cu el.Nu este acelasi lucru cu a avea copilul tau. Da, veti trai impreuna si probabil, vei fi nevoit sa participi la educatie – daca mama va dori acest lucru. Insa nu uita ca copilul are un tata care cel mai probabil, va purta povara principala.

6. Ea lucrează constant la îmbunătățirea ei înșiși.
Nu mai este confortabilă în sinele ei stagnant. Caută fără încetare căile de a-și îmbunătăți personalitatea, aspectul și sănătatea. Realizează că are defecte și că lucrează la ea însăși continuu pentru a nu-și dezamăgi partenerul.

7. Ea le oferă șanse doar băieților buni.
Fetele găsesc băieți răi în mod excepțional, dar o femeie divorțată știe că un băiat bun are de oferit mai mult decât jocuri de flirt și aventuri care mai târziu nu duc nicăieri.

loading...

Add comment