Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Emoțiile dvs. vă pot distruge sănătatea.Iată cum puteți remedia acest lucru.

Corpul nostru vorbește și, uneori, starea noastră fizică poate fi legată de emoțiile noastre. Când nu putem elibera sentimente negative, se poate manifesta în probleme fizice. Și cu cât o persoană își exprimă mai mult emoțiile , cu atât mai puțin se îmbolnăvește. Să examinăm câteva motive psihologice ale bolilor comune și să ne ajutăm să evităm problemele de sănătate inutile.

1. Frica poate provoca alergii și dermatită.


Unii cercetători afirmă că anumite condiții alergice comune pot fi legate de sănătatea mintală. Eczemele, febra mare și astmul pot fi cauzate de boli mintale. S-ar putea să fi suferit de alergii de ani de zile, dar alergenul este încă necunoscut. Frica interioară poate declanșa această condiție.Simptomele astmului și dermatita pot fi îmbunătățite sau vindecate prin reducerea sarcinii factorilor psihosociale.

2. Obsesia poate evoca probleme cu greutatea.


Probleme cu greutate pot fi cauzate și declanșate de obsesie sau preocupare cu un defect minor sau imaginar. Este posibil să fiți prea îngrijorați de riduri, sâni mici sau alte părți ale corpului.Îngrijirea corpului dumneavoastră este foarte importantă și, bineînțeles, trebuie să avem grijă de el, dar fanatismul poate duce la rezultate nedorite sau periculoase.

3. Temerile și obsesiile pot provoca în același timp simptome ale multor boli diferite.


Puteți începe să vă faceți griji că aveți o boală gravă, chiar dacă nu există motive pentru aceasta. Și apoi, după ce v-ați gândit prea mult la asta, începi să simți simptomele în corpul tău. Obsesia sau fixarea poate provoca acest lucru.Uneori putem supraestima probleme. Fixarea asupra sentimentelor negative face ca situatia sa se agraveze si face boala mai reala.

4. Conflictul emoțional și stresul poate provoca tulburări digestive.


Stomacul nostru este controlat de un sistem complex. Stresul vieții poate să moduleze impulsurile și să provoace reacții nedorite în interiorul acesteia.

Inflamarea stomacului și a gastritei poate fi cauzată de un conflict în sfera sentimentelor tale: incapacitatea de a-ți asuma responsabilitatea, de a crește și de a găsi o cale de ieșire din conflicte dificile. Când refuzăm să vedem un conflict intern, el coboară în fizică pentru a face ca creierul să acorde atenție.

5. Autocritica și temerile pot provoca dureri de cap și migrene.


Auto-critica, stima de sine scazuta si temerile interioare sunt toate motivele care te pot face sa fii ingrijorat si stresat tot timpul.
S-ar putea să te simți umilit, subestimat cumva și trebuie să muncești din ce în ce mai greu să te ierți în momente.

Există prea multe informații în capul tău! Uneori ne așteptăm prea mult la noi înșine și acest lucru poate provoca alte probleme fizice.

6. Depresia și anxietatea pot provoca boli cardiace.


Depistarea și anxietatea recurentă sunt asociate cu un risc semnificativ crescut de boală coronariană. Tulburările depresive pot declanșa evenimente cardiace critice.

S-ar putea să vă simțiți anxios și nervos din ce în ce mai mult în fiecare zi și să simțiți că inima începe să bată atât de repede. Acest lucru poate declanșa probleme cardiace.

Ce trebuie să faceți pentru a evita acest lucru?
În timp ce vizităm medicii pentru simptomele fizice, este de asemenea important să vizitați și un psiholog pentru a găsi cauza principală a problemei și a obține intervenția terapeutică adecvată.Exercițiul de meditație și yoga este de asemenea o soluție bună pentru reducerea stresului.

loading...

Add comment