Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când Dumnezeu te iubește, ești cel mai norocos om

Dumnezeu ne-a proiectat mințile. El a proiectat sufletele noastre. El ne-a creat cu capacitatea de a vedea trecutul noi insine. El ne-a creat cu capacitatea de a iubi, de a crea, de a plânge și de a râde.

Iubirea perfectă a lui Dumnezeu începe cu credința.După primirea darului Său de iubire, putem avea pace, bucurie și încredere inexplicabile în cele mai grave situații. De multe ori este ca și cum putem simți supranatural când brețele sale iubitoare ne înconjoară atunci când avem nevoie de confort, protecție sau simțim anxietate.Din dragostea lui Dumnezeu, frica, îngrijorarea și durerea de respingere sunt înlăturate.

Iubirea lui Dumnezeu este binefăcătoare.El nu te chinuie și nu-ți dă motive de neliniște și îndoială.Relaţia cu Dumnezeu nu se aseamănă cu nici una dintre celelalte relaţii.Oricât de multe greșeli ai făcut, oricât de nedemn ar crede că ești, El încă te iubește.Dacă nu puteți accepta dragostea Lui, atunci ceva din viața voastră lipsește. Este posibil să fiți nevoit să vă iertați sau să iertați pe alții.

Dumnezeu te-a cunoscut înainte de a te naște și te-a iubit atunci și acum.Când simțiți că nu aveți niciun scop în viață, gândiți-vă că Dumnezeu va dat viață.Ești special în ochii lui Dumnezeu și cu toții trebuie să ne amintim acest lucru atunci când cădem victime la îndoieli. Ai fost conceput după chipul și asemănarea Lui cu un scop.De fiecare dată când râzi, de fiecare dată când faci o faptă bună, Dumnezeu este mulțumit de tine.Și de fiecare dată când te întorci spre el, oricât de sumar și îi ceri să te umple cu prezența lui, El este încântat.

Dumnezeu știe că suntem oameni, cu forțe și slăbiciuni, momente de eroism și perioade de eșec. El ne acceptă pe fiecare dintre noi așa cum suntem, dorind să ne dea forța și curajul să trăim vieți de sfințenie. Din această cauză, ne iubește și este alături de noi.Chiar dacă mulți dintre noi, la bine, uităm de Dumnezeu și îi cerem ajutorul doar atunci când suntem la greu și avem necazuri, iubirea lui față de oameni este nemărginită.Crede în ajutorul lui Dumnezeu cu sinceritate și cu nădejde, în pofida obstacolelor pe care le întâlnești în viață.

 

loading...

Add comment