Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ceapa-prajita

Ceapa la cuptor tratament pentru diabet.Ar trebui consumată mai des.

Ceapa conține antioxidanți și compuși care luptă împotriva inflamației, scad trigliceridele și reduc nivelul de colesterol – toate acestea pot reduce riscul de boli de inimă. Proprietățile lor antiinflamatorii puternice pot ajuta, de asemenea, la reducerea tensiunii arteriale crescute și la protejarea împotriva cheagurilor de sânge.

Beneficiile cepei au fost de mult dovedite științific. Este folosit ca agent curativ și profilactic pentru un număr mare de boli. Pe oamenii cu diabet zaharat, endocrinologii îi sfătuiesc să mănânce această legumă coaptă.Ceapa sub orice formă, inclusiv coaptă, conține o cantitate mare de nutrienți care afectează nivelul de glucoză din sânge.Oligoelementele și vitaminele prezente în ceapă normalizează conținutul de glucoză și restabilesc imunitatea, cisteina și gliconina scad nivelul de glucoză, iar iodul restabilește echilibrul hormonal și normalizează metabolismul.

Citiți în continuare despre cum să coaceți ceapa în cuptor și cât de des să o utilizați pentru diabet.
Se curăță ceapa de coajă și se taie în 4, bucăți nu foarte mici, dar nici prea mari.Se stropește cu puțin ulei de măsline și bagă la cuptor pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, până când se rumenește puțin la suprafață.Pentru servire, se poate adăuga peste ceapă un strop de oțet balsamic, sare sau piper după gust. Se poate prăji ceapa și cu coaja.Serviți imediat sau păstrați resturile la frigider până la maxim 4 zile.Puteți acoperi ceapa în timp ce se prăjește. În acest fel, ceapa rămâne suculentă și devine foarte moale. Cu siguranță o să vă placă.

Ceapa prăjită are un conținut mai mic de calorii și grăsimi.Ceapa este una dintre cele mai populare și folosite legume, așa că aproape că nu există nicio casă care să nu aibă în frigider această legumă.Ceapa la cuptor este moale, dulce și perfectă pentru a fi servită alături de alte legume sau carne.

Aveți mare grijă totuși,pentru că doza zilnică trebuie prescrisă individual de medicul curant. În același timp, nu trebuie să depășească 100 g. La întocmirea meniului, se iau în considerare caracteristicile organismului, nivelul zahărului din sânge, prezența bolilor concomitente și evoluția diabetului.Este important să rețineți că ceapa are o serie de contraindicații, prin urmare, înainte de a o utiliza, este necesară părerea medicul dumneavoastră.

loading...

Add comment