Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

8 obiceiuri proaste care vă îmbătrânesc pielea mai repede

Uneori, se pare că pentru a vă face pielea să fie netedă și moale și pentru a o face să strălucească din nou, aveți nevoie de o sumă mare de bani și de proceduri complicate. Dar vestea bună este că acest lucru nu este în întregime adevărat. Noi am făcut o listă cu cele mai populare greșeli de care trebuie să vă feriți dacă doriți să vă păstrați pielea sănătoasă și tânără pentru o perioadă lungă de timp.

1. Folosiți măști faciale prea des.


În loc de scruburi sau gomaje care pot răni stratul superior al epidermei, utilizați produse care vă pot ajuta să îndepărtați murdăria din pori, cum ar fi apa micelară sau un lapte demachiant.

2. Folosiți creme antirid prea devreme și credeți că este suficient.


Din păcate, singura modalitate de a scăpa complet de riduri este de a vizita un chirurg plastic. Și pentru a întârzia apariția ridurilor cât mai mult posibil, asigurați-vă că vă hidratați pielea în mod regulat, nu numai cu cremă antirid, ci și cu creme hidratante.

3. După spălarea feței,o frecați cu un prosop.


Nu vă uscați fața frecând-o cu un prosop deoarece aceasta poate deteriora pielea. Apăsați ușor fața cu un prosop și lăsați să se usuce la aer. Utilizați un prosop curat, special numai pentru față.

4. Vă culcați cu părul desprins.


Parul are o mulțime de murdărie și grăsime care pot deteriora pielea de pe față.Cel mai bine este să-l țineți legat în timpul somnului.

5. Nu acordați atenție pernei.


Perna trebuie schimbată regulat, trebuie să scapi de celulele moarte ale pielii, de praf și de acarienii de praf în mod regulat.

6. Nu mâncați suficiente fructe și legume.


Aceste alimente pot da pielii tale o culoare frumoasă datorită caracteristicilor lor unice. Broccoli reduce umflarea și înroșirea pielii după soare.Roșiile și caisele protejează împotriva radiațiilor UV dăunătoare și vă oferă un bronz ușor. Morcovii și piersicile oferă fermitate și o culoare plăcută pielii.

7. Ascundeți problemele în loc să le rezolvați definitiv.


Dacă aveți probleme cu acneea foarte des, probabil că este necesar să vedeți un medic care vă poate ajuta să vă rezolvați problemele de piele.

loading...

Add comment