Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 exerciții anti-îmbătrânire care vă pot face corpul să se simtă ca nou

Dacă sunteți în căutarea armoniei perfecte, atât fizică, mentală cât și spirituală, există o tehnică chineză care combină exercițiile fizice și meditative foarte specifice, numită Qigong. Practicarea acestor exerciții în mod regulat poate nu numai să vă îmbunătățească sănătatea fizică și psihică, dar poate chiar să prelungească un stil de viață activ.În continuare am prrezentat 6 exerciții din această tehnică care au efect de anti-îmbătrânire și care vă pot face corpul să se simtă ca nou.

1. Respirația.


Maeștrii cred că respirația cu o anumită tehnică vă poate îmbunătăți bunăstarea generală și vă va prelungi viața. Inspirați încet prin nas și țineți-l timp de 1-2 secunde. Inhalați o gură mică de aer pentru a vă umple plămânii la capacitate maximă. Țineți așa timp de 1-2 secunde și expirați pe gură. Această tehnică de respirație echilibrează întregul corp și încetinește semnificativ procesul de îmbătrânire.

2. Faceți încălziri.


Încălzirea este foarte importantă. Acesta este un pas de pregătire și nu trebuie să îl ignorați niciodată.Relaxați complet corpul. Îndoiți ușor genunchii și încercați să distribuiți greutatea în mod egal la ambele picioare. Începeți să vă mișcați brațele înainte și înapoi și apoi de la o parte la alta.

3.

Acest exercițiu vă întărește spatele și, de asemenea, stimulează funcția renală.Stați drept cu picioarele împreună sau doar la o latime de umăr și așezați degetele de la picioare înainte.Îndoiți încet înainte și în jos, fără să vă îndoiți genunchii.Priviți-vă și încercați să ajungeți la podea. Dacă faceți bine, ar trebui să vă simțiți mușchii taliei întinzându-se.Rămâneți în această poziție timp de 10 secunde, apoi întoarceți-vă încet înapoi în poziția inițială.Repetați de 6 ori.

4. Îndreptarea spatelui.


Acest exercițiu vă corectează postura și vă îmbunătățește vederea, întărește și îndreaptă spatele și îmbunătățește circulația oxigenului în sânge. Stați drept și mișcați încet capul înapoi.Rămâneți în această poziție timp de 15 secunde și respirați profund. Aduceți ușor capul în poziția inițială. Repetați de 6 ori și faceți acest exercițiu de câteva ori pe zi.

5. Exercițiul de atenuare a stresului.


Acest exercițiu relaxează întregul corp.Așezați-vă picioarele puțin depărtate, ridicați-vă mâinile la piept cu palmele în fața pieptului, extindeți complet brațul, aduce-ți mânile înapoi la piept, apoi reveniți la poziția inițială și repetați pe fiecare parte de 6 ori.

6. Întinderi de spate.


Acest exercițiu se numește „2 mâini împingând cerul” și crește capacitatea plămânilor, asigură organismului energie și îmbunătățește funcția ficatului, a rinichilor, a stomacului și a intestinelor.Stați drept și închideți-vă mâinile în fața voastră, inspirați și ridicați încet mâinile peste cap cu palmele în sus. În același timp, ridicați degetele de la picioare. Expirați și aduceți încet mâinile în poziția inițială. Repetați de 6 ori.

loading...

Add comment