Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
Curcuma

O descoperire în medicina naturistă.Acest produs natural, ar putea combate și preveni anumite tipuri de cancer.

Este important să menționăm că, în timp ce unele terapii naturiste pot ajuta la ameliorarea simptomelor sau la îmbunătățirea calității vieții pentru persoanele cu cancer, niciun tratament naturist nu a fost dovedit științific că poate vindeca cancerul. Tratamentele pentru cancer, cum ar fi chimioterapia, radioterapia și imunoterapia, sunt rezultatul unor cercetări științifice riguroase și sunt singurele metode dovedite de a trata această boală.

Cu toate acestea, există unele remedii naturiste care sunt adesea folosite ca terapii complementare în gestionarea simptomelor și efectelor secundare ale tratamentelor pentru cancer. Acestea ar trebui întotdeauna utilizate în combinație cu tratamentele medicale convenționale și sub supravegherea unui medic.

Un exemplu de astfel de terapie complementară este utilizarea curcuminei, un compus activ din turmeric, care a fost studiat pentru proprietățile sale antiinflamatorii și antioxidante. Unele studii sugerează că curcumina ar putea ajuta la reducerea inflamației și a disconfortului asociate cu tratamentele pentru cancer, dar nu există dovezi că ar putea trata sau vindeca cancerul în sine.

În concluzie, în timp ce unele terapii naturiste pot ajuta la ameliorarea simptomelor și la îmbunătățirea calității vieții pentru persoanele cu cancer, acestea nu ar trebui să înlocuiască tratamentele medicale convenționale. Dacă sunteți interesat de utilizarea terapiilor naturiste în gestionarea cancerului, este esențial să discutați mai întâi cu medicul dumneavoastră.

Studiile de laborator pe celule cancerigene și pe animale au arătat că curcumina poate inhiba creșterea anumitor tipuri de cancer, inclusiv cancerul de sân, de colon, de stomac și de piele. Se crede că acest lucru se datorează capacitații curcuminei de a inhiba anumite căi de semnalizare la nivel celular, care sunt implicate în creșterea și răspândirea celulelor cancerigene.

loading...

Add comment