Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
miere-cu-scortisoara-si-nuci

Miere,miez de nucă și scorțișoară,un amestec ce stimulează memoria și întărește imunitatea

Beneficiile pentru sănătate ale mierii cu nucă și scorțișoară poate include capacitatea sa de a promova un sistem imunitar și digestiv mai puternic, de a îmbunătăți sănătatea inimii, de a menține oasele, pielea, dinții și părul sănătos, precum și de a stimula memoria.

Mierea vine cu o serie de beneficii pentru sănătatea atunci când este consumată individual, dar și când este combinată cu alte alimente la fel de sănătoase, cum ar fi nuca și scoțișoara.Nucile sunt bine cunoscute pentru nutrienții care susțin creierul, inclusiv acizii grași ALA omega-3 și polifenolii. De asemenea, susțin tensiunea arterială sănătoasă, ceea ce facilitează sănătatea creierului, ajutând inima să pompeze sângele către creier.Consumul de nuci poate avea efecte benefice pentru performanța cognitivă și neurodegenerarea în vârstă.Scorțișoara este un condiment popular în produsele de patiserie.Scorțișoara este plină de nutrienți valoroși, inclusiv vitaminele A, B6, C, E și K.Adăugarea de scorțișoară în dieta zilnică poate ajuta, de asemenea, la prevenirea bolilor de inimă, a bolilor neurodegenerative și la întărirea sistemului imunitar.

Cum se prepară acest amestec cu miere,nuci și scorțișoară.
Este nevoie de 200 gr. miez de nuca macinat, 400 gr. miere de albine naturală si 3-4 lingurite de pudra de scortisoara.
Se amestecă pe rand, miezul de nucă măcinat mai intai cu scortisoara, apoi cu mierea pana cand se omogenizeaza.Amestecul obtinut se pune intr-un borcan și se păstrează la frigider.Se administrează o lingură din acest amestec delicios în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Acest amestec cu miere, miez de nucă și scorțișoară este bun pentru întărirea sistemului imunitar, pentru eliminarea oboselii cronice și pentru creșterea duratei de viață a oamenilor. Poate fi folosit și pentru tratarea răcelilor și a gripei. Acest lucru se datorează parțial antioxidanților care se găsesc atât în ​​miere, cât și în scorțișoară, care se pot combina pentru a combate radicalii liberi din sistemele de organe ale corpului. Consumul regulat de scorțișoară și miere va ajuta la menținerea digestiei sănătoase, poate elimina gazele din stomac și intestin și poate trata durerile de stomac.Dacă eliminăm din amestec nuca și folosim doar mierea și scorțișoara putem forma o pastă care hrănește părul, reduce căderea și stimulează creșterea acestuia.

Sperăm că acest articol va convins să preparați acest amestec delicios.

loading...

Add comment