Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 mișcări fantastice de antrenament pentru aplatizarea abdomenului

Excesul de grăsime nedorită pe burtă este un lucru cu care se confruntă o mulțime de oameni.Nu numai că grăsimea abdominală excesivă vă face să vă simțiți rău în legătură cu dvs., ci acest lucru are și potențialul de a dăuna grav organismului și organelor dvs..Cu această afirmație, este o idee bună să încercați să scăpați de grăsime de pe burtă.Dacă sunteți dornică să scăpați de grăsimea de pe burtă și să vă aplatizați abdomenul,citiți acest articol și veți afla 5 mișcări fantastice de antrenament care vă pot ajuta să obțineți un abdomen plat.

1. Ridicări repetate ale picioarelor la 180 de grade.
Primul antrenament pe care îl puteți folosi pentru a scăpa de greutatea nedorită a burții inferioare este ridicarea picioarelor. Folosind acest antrenament, veți viza partea inferioară a abdomenului, precum și miezul.Pentru a efectua o ridicare a picioarelor, începeți să stați pe podea, cu picioarele jos și cu mâinile fixate în lateral. Apoi, ridicați picioarele până la aproximativ 6 centimetri în aer, păstrând, de asemenea, picioarele drepte.Țineți această poziție pentru câteva secunde și apoi aruncați picioarele înapoi la sol.Repetați aceste mișcări de cel puțin 20 de ori.

2. Efectuați „V-uri”.
Acestea reprezintă o altă modalitate fantastică de a vă lovi pieptul.Vei începe prin a te culca pe spate la sol,apoi trebuie să vă extindeți brațele și picioarele, astfel încât să fiți complet întinși.Folosind mușchii dvs. de bază, veți continua prin a vă aduce în sus, astfel încât să vă puteți atinge vârfurile degetelor la degetele de la picioare. Această atingere ar trebui să se întâmple undeva în mijloc, ceea ce înseamnă că trebuie să vă aduceți picioarele și brațele în aerEste indicat să faceți minim 8-10 repetări.

3. Bicicleta
Bicicleta este o tehnică care vizează partea inferioară a abdomenului.Pentru a o efectua, începeți să vă culcați pe spate. Apoi, așezați genunchii într-un unghi de 90 de grade și apoi atingeți alternativ degetele de la picioare la sol.Efectuați minim 10 repetări pe un picior.

4. Exerciții prin rotire.
Acestea sunt o altă modalitate eficientă de a reduce grăsimea abdomenului și de a vă aplatiza stomacul.
Pentru a începe, stați pe spate și aduceți picioarele în unghi de 90 de grade. Apoi ridică-ți brațele drept în sus. Împingeți-vă cu brațul și piciorul opus în alternante.

5. Cârlige inversate.
Antrenamentul nostru de final pentru a reduce grăsimea de pe burtă sunt abdomenele invers.Acest exercițiu se face prin culcarea pe spate cu picioarele extinse. Apoi, îndoiți genunchii și îi aduceți cât mai aproape de piept, pe cât posibil, folosind mușchii de bază.Reveniți la poziția de pornire și repetați 10-15 ori pe set.

Sperăm că va fost de ajutor acest articol și că va oferit o minimp motivație pentru a începe să scăpați de grăsimea nedorită a abdomenului.

loading...

Add comment