Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cine sunt cei doi români care au dat lovitura cu un restaurant în Paris. Localul a fost inclus de Vogue printre cele mai bune din capitala Franței

Este vorba despre doi români, un clujean și un bucureștean, care s-au gândit să se asocieze și să deschidă un restaurant cu specific românesc cumva, într-o zonă bună a Parisului. L-au denumit Ibrik Kitchen și acesta a fost recent inclus de revista Vogue printre cele mai bune restaurante din capitala Franței. Ovidiu Malișevschi și Bogdan Alexandrescu sunt doi bucătari pasionați.

Ovidiu Malișevschi a terminat facultatea de telecomunicașii și a lucrat pentru o vreme în domeniu, dar apoi bucătăria l-a cucerit definitiv. El este fost concurent la emisiunea Chefi la cuțite, a studiat la celebra școală de bucătari Cordon Bleu din Franța, după care a făcut un stagiu de practică cu Chef Frédéric Simonin și a lucrat câțiva ani în restaurantul La dame de Pic, din Paris, ce aparține lui Sophie Pic, a patra femeie chef, care a câștigat 3 stele Michelin cu restaurantul Maison Pi și premiul pentru cea mai bună femeie chef în 2011.

Cel de-al doilea bucătar este Bogdan Alexandrescu, cunoscut sub numele de Dexter, fiind fost finalist la emisiunea Master Chef.Acesta a studiat la LCB Paris x Universite Reims Champagne-Ardenne.Și-a încercat norocul și în România, lucrând alături de Chef Florin Dumitrescu și de fostul său coleg de emisiune, Alex Petricean, cunoscut sub numele de D’Artagnan.În cele din urmă, s-a stabilit la Paris și și-a deschis propria afacere de succes alături de Ovidiu Malișevschi.

loading...

Add comment