Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cu ce zodii sunt compatibili Gemenii?

Nativul Gemeni are o natură versatilă.Întotdeauna comunicatori buni, flexibili și cu o curiozitate greu de satisfăcut pentru a învăța lucruri noi, nativul Gemeni este, de asemenea, plin de energie și distracție.

Gemenii sunt cei mai compatibili cu: Balanta, Varsator, Berbec

Studiile privind compatibilitatea spun că Balanța este un semn cu care nativii Gemeni s-ar înțelege foarte bine. Cele două semne împărtășesc multe trăsături, cum ar fi iubirea pentru discuții intelectuale, socializare, precum și dragostea lor pentru artă, cultură și distracție.

Compatibilitatea optimă a Gemenilor sugerează că Varsatorul este un alt semn cu care Gemenii se înțelege foarte bine.Aceasta este o pereche care poate arunca multe surprize plăcute, pe măsură ce amândouă se dezvoltă și se schimbă.Vărsătoii și Gemenii vor imparti nu numai o mare prietenie, ci si o mare chimie, astfel incat relatia lor, va dura mult timp.

Un alt semn zodiacal cu care nativii Gemeni sunt susceptibili de a fi foarte compatibili este Berbecul, conform horoscopului de compatibilitate.Ambii au o iubire profundă a învățământului superior și se vor completa reciproc.

Gemenii sunt cel mai puțin compatibili cu: Pesti, Fecioara, Scorpion.

Pestii sunt un semn al zodiacului cu care nativul Gemeni este intotdeauna in contradictie.Gemini sunt cu totul prea iubitori de dragoste și extrovertiți pentru nativii Pești, care se îmbogățesc mereu. Este o posibilitate foarte limitată ca cei doi să aibă vreodată o relație de lungă durată.

Fecioara este un alt semn care se deosebește foarte mult de Gemeni, mai ales din punct de vedere mental.Ei văd abordarea meticuloasă a nativului Fecioară ca fiind foarte plictisitoare.Iar atunci când Fecioara începe să devină critică, nativul Gemeni nu vede altă alternativă decât să zboare.

Un alt semn cu care nu este compatibi nativul Gemeni este Scorpionul.Tendința nativilor Scorpionului de a fi egoiști și dragostea lor pentru confidențialitate este contrară nevoii nativilor Gemeni de a-și concentra energiile spre exterior.

loading...

Add comment