Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum va fi anul 2019 pentru Vărsători?

Varsatorul este guvernat de Uranus si este un semn de aer, la fel ca Gemenii si Balanta. Previziunile pentru 2019 pentru nativii Vărsători sunt realizări financiare, împlinirea în relația cu partenerul și șansele de a face relația dvs. oficial.

Oportunități personale pentru Vărsător.
Pentru cei interesați de acțiuni artistice, muzicale sau mistice, puteți să vă urmați acum visul sau să vă măriți cunoștințele în aceste zone. Ianuarie până la sfârșitul lunii februarie, când toate planetele personale se mișcă prin semnul dvs., poate fi momentul pentru acțiunea personală.

Bani
Uranus, planeta schimbării și acțiunea inovatoare, a intrat acum în sectorul dvs. financiar pentru a rămâne timp de 7 ani.Mulți se vor afla în condiții în schimbare în acest domeniu, deoarece veniturile lor fluctuează. Aproximativ jumătatea anului ar putea fi un timp semnificativ pentru o creștere pe acest plan.

Dragoste
Ar putea fi oameni interesanți care intră în viața ta în acest an, care sunt mai creativi. Prietenii cresc printr-un grup nou pe care îl întâlniți la începutul anului. Din iunie până la începutul lunii octombrie este perioada cea mai importantă pentru parteneriate și relații de toate tipurile.

Carieră
Unii dintre voi pot intra pe cont propriu în acest an; alții văd că este necesar să găsiți o poziție care să vă satisfacă acum nevoile noi. Din septembrie și până la mijlocul lunii noiembrie sunt momente când se pot produce schimbări în zona dvs. de lucru.

Sănătate
Acesta poate fi un domeniu în care trebuie să acordați o atenție deosebită, deoarece ați putea simți o anumită presiune în corpul fizic. Nu exitați să căutați ajutor de la practicienii din domeniul sănătății.

loading...

Add comment