Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri care ne atrag la Capricorni

Te-ai intrebat vreodata ce anume ne atrag la persoanele născute sub acest semn zodiacal? Ei bine, Capricornul poate să stăpânească o mulțime de trăsături, care îl face să fie în felul său unic.

1. Capricornul este foarte ambițios și profund determinat să reușească.Foarte puțini se pot potrivi cu agitația și determinarea pe care o posedă Capricornul și ei lucrează mereu într-un fel sau altul spre un viitor mai bun și mai prosper.

2. Capricornul este inteligent și extrem de calculat. Niciodată nu subestimați inteligența unui Capricorn sunt extrem de „porniți” și întotdeauna gândesc câțiva pași înainte de competiție. Ei tind să fie extrem de calculați atunci când iau decizii importante de viață.

3. Capricornul este un iubitor extrem de loial. Cand Capricornul se angajeaza la cineva, ei iau in serios acest angajament, ca urmare sunt unii dintre cei mai credinciosi si loiali iubitori ai zodiacului.

4. Capricornul nu-i place să fie așteptat. Capricornul este incredibil de eficient și extrem de organizat.

5. Când Capricornul este trădat, ei nu pot să ierte sau să uite.Ei tind să aibă amintiri lungi și atunci când cineva le abuzează de încredere sau îi înșelează într-un mod serios, ei chiar le pot expulza din viața lor și nu se pot uita niciodată înapoi.

6. Capricornul are standarde ridicate. Fie că este vorba de cariera lor, de dragostea vieții sau de orice altceva pentru chestia aia … ei se vor mulțumi numai cu cele mai bune.

7. Capricornul are o parte nebună și distractivă care iese în jurul prietenilor.Uneori oamenii pot eticheta Capricornul ca fiind plictisitor, dar probabil că acești oameni nu-i cunosc foarte bine, pentru că în jurul prietenilor pot să devină chiar nebuni și sălbatici.

loading...

Add comment