Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cu ce zodii este compatibil Racul?

„Crusta exterioară” a Racului ascunde învelișurile prea sensibile. Iar compatibilitatea zodiacului Rac ar sugera că ori de câte ori se simt nesiguri, ei tind să se retragă în cochilii lor.În relații, totuși, conform compatibilității, ei pot fi foarte iubitori cu membrii familiei și soțul sau soția.

Zodiile cu care sunt cei mai compatibili cu: Taurul, Scorpionul, Fecioara.

Diagrama de compatibilitate a racului sugerează că au multe trăsături care se potrivesc cu Taurul, făcând o pereche foarte compatibilă.Ambii au o dorință profundă pentru securitate și stabilitate și se complimentează reciproc chiar și în zonele în care au diferențe.Ei împărtășesc o chimie fizică extrem de bună.

Compatibilitatea cu Scorpionul este de asemenea bună, natura lor posesivă le poate conferi un sentiment de auto-importanță care le face să se simtă dorit și de dorit.Diagramele de compatibilitate sugerează că pot avea o relație de lungă durată.

Compatibilitatea cu Fecioara este una bună, deoarece nativii din Fecioara au o mare capacitate de a iubi, a împărtăși și a avea grijă.Ambele semne se mândresc cu îngrijirea celor dragi, iar unirea lor este obligată să fie una plină de dragoste și dragoste.Ambele semne care sunt perfecte la comunicare, vor cunoaște intuitiv ceea ce celălalt are nevoie.

Zodii cu care sunt cel mai puțin compatibil cu: Vărsător, Balanta, Gemeni.

Vărsătorii sunt prea detașați, iar localnicii din rac, fiind prea sensibili, nu se pot aștepta ca cei dintâi să le satisfacă nevoile.

Racul nu se potrivește deloc cu Balanța.Deși au asemănări, diferențele lor sunt prea largi pentru a se realiza ceva.Nativul Balanta este prea social, in timp ce nativul Rac este prea introvertit.Daca ajung cumva să aibă o relație, starea lor de spirit aproape că garantează că nu va dura.

Teoretic, este posibil ca nativul Cancer și nativul Gemeni să se conecteze emoțional, conform diagramei de compatibilitate, însă nu va dura.

loading...

Add comment