Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 calități și defecte ale Racilor

Nu există nici o persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat o privire la horoscopul său cel puțin o dată datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că există adesea lucruri foarte adevărate în ceea ce privește semnele zodiacale scrise de astrologi. Deși se pot scrie o mulțime de lucruri pe această temă, noi am rezumat cele mai importante calități și defecte ale Racilor. Oamenii născuți sub acest semn având o personalitate deosebită.

1. Racii sunt atrași în mod natural pe apă și iubesc cel mai mult să le relaxeze pe o plajă.

2. Racii tânjesc după dragoste și afecțiune. Dacă le oferi asta, ei îți vor da totul în schimb.

3. Racii se nasc cu o inimă de aur, dar mulți sunt răniți și pot deveni reci sau distanți.

4. Racii au o imaginație foarte bogată, visele și amintirile fiind foarte vii pentru ei. Își amintesc și simt lucrurile întâmplate cu ani în urmă ca și cum ar fi fost ieri.

5. Racii își urmăresc scopul ca nicio altă zodie. Atunci când își propun ceva, nu le poate sta nimeni în cale.

6. Ei sunt foarte iubitori și uneori le pasă prea mult. Din motivul ăsta, ajung să fie răniți chiar de oamenii pe care încearcă să-i ajute.

7. Racii sunt cei mai emotivi și sensibili oameni. Îi doare și să știe să te-au supărat.

8. Ei sunt zodii foarte inteligente și nu e ușor să câștigi într-o dezbatere cu ei, deoarece vor fi întotdeauna cu un pas înaintea ta.

9. Racul este foarte bun în a vedea prin minciunile cuiva.

10. Racii sunt extrem de intuitivi. Când au un sentiment rău despre ceva sau cineva, în 9 din 10 cazuri au dreptate.

11. Un rac poate fi adesea posesiv și extrem de protector în relații, deoarece atunci când întâlnesc persoana potrivită, î se dedică în totalitate.

12. Dacă spui unui Rac că nu poate, ei va găsi cu siguranță o cale. Adoră să le demonstreze celor din jur că se înșeală.

loading...

Add comment