Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 calități și defecte ale Gemenilor

Nu există nici o persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat o privire la horoscopul său cel puțin o dată datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că există adesea lucruri foarte adevărate în ceea ce privește semnele zodiacale scrise de astrologi. Deși se pot scrie o mulțime de lucruri pe această temă, noi am rezumat cele mai importante calități și defecte ale Gemenilor. Oamenii născuți sub acest semn având o personalitate deosebită.

1. Gemenii sunt foarte distractivi, dar au și o parte mai întunecată pe care nu vrei să o cunoști.

2. Când o persoană Gemeni se enervează, ar fi bine să fugi, dar mai bine să stai și să asculți, fiindcă au multe lucruri adevărate de spus.

3. Gemenii sunt prieteni loiali și dedicați. Fie că este vorba de prieteni, de familie sau de iubiți, ei tind să fie extrem de loiali odată ce s-au implicat în asta.

4. Gemenii se schimbp de la o zi la alta, uneori e un lup singuratic, alteori un fluture sociabil.

5. Ei sunt foarte expresivi și iuți în gândire. Dacă dintr-odată devin tăcuți, au multe în minte și se gândesc cum să procedeze.

6. Ca să le cucerești inimile, trebuie să le stimulezi mințile. Atracțiile fizice sunt banale pentru Gemeni, iar conexiunile mentale sunt cele care contează.

7. Gemenii au un spirit sălbatic și aventuros. Indiferent dacă vine vorba de carieră, de hobby-uri, de dragoste sau de orice altceva.

8. Dacă te prind vreodată cu minciuna, Gemenii nu vor mai crede niciodată ce spui.

9. Nimic nu îi face mai fericiți pe Gemeni decât faptul că râzi la glumele lor.

10. Un nativ Gemeni nu este tipul care să spună rapid „te iubesc”. Ei o vor spune doar dacă vor simți acest lucru.

11. Cei care îi cunosc pe Gemeni nu sunt siguri dacă au de-a face cu niște genii sau niște oameni nebuni.

12. Ei nu se tem să recunoască când se înșeală, deoarece știu că nimeni nu este perfect.

loading...

Add comment