Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri care enervează Racii

Fiecare semn zodiacal are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un Rac sau aveți în familie un nativ în această zodie, este bine de știut ce lucruri îl enervează sau deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, desigur. Noi te vom ajuta. Iată o listă cu șapte lucruri care îi enervează pe nativii zodiei Rac. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi.

1. Racii se enervează foarte tare atunci când vremea se schimbă de la o oră la alta. Pleacă la servici dimineața, este soare și când se întorc plouă. Acest lucru le va strica toată ziua.

2. Racii se enervează atunci când cineva îi provoacă la o ceartă stupidă și nu-i lasă în pace. Ei sunt pașnici și nu te vor deranja cu nimic, atât timp cât nici tu nu faci asta.

3. Racii se enervează atunci când dorm prea puțin și nu se odihnesc destul. Urăsc să se trezească foarte de dimineață și nu se simt în apele lor toată ziua.

4. Racii se enervează atunci când sunt obligați să stea departe de familie și prieteni. Ei sunt familiști convinși care ar face orice pentru cei dragi.

5. Ei se enervează tare atunci când oamenii le vorbesc nepoliticos sau chiar îi insultă. Sunt firi foarte docile, liniștite și nu deranjează pe nimeni, dacă nu sunt provocați în vreun anumit fel.

6. Racii se enervează atunci când sunt prinși într-o conversație importantă și cineva îi întrerupe cu tot felul de subiecte stupide. Nu te uită.

7. Ei se enervează tare când cei din jurul lor se simt jenați să spună lucrurilor pe nume, spunând tot felul de scuze stupide sau chiar minciuni fără rost.

loading...

Add comment