Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 calități și defecte ale Leilor

Nu există nici o persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat o privire la horoscopul său cel puțin o dată datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că există adesea lucruri foarte adevărate în ceea ce privește semnele zodiacale scrise de astrologi. Deși se pot scrie o mulțime de lucruri pe această temă, noi am rezumat cele mai importante calități și defecte ale Leilor. Oamenii născuți sub acest semn având o personalitate deosebită.

1. Leii sunt conduși de dorința de admirație și de dragoste. Ei iubesc să fie în centrul atenției mai mult decât oricine.

2. Nu vrei să-i spui unui Leu să plece pentru că vor pleca și nu se vor întoarce niciodată. Psihologia inversă nu funcționează asupra lor.

3. Leii au nevoie de cineva care să-i asculte și apreciază persoanele cărora se pot descărca fără să primească sfaturi și indicații.

4. Cea mai mare plăcere a unui Leu în viață este ceea ce oamenii spun că nu pot face, dar ei reușesc.

5. Leii observă detaliile mici și subtile, pe care ceilalți le ratează, dar care contează foarte mult.

6. Ei îți vor asculta sfatul, dar niciodată nu-l vor urma, deoarece sunt obișnuiți să fie lideri în tot ceea ce fac.

7. Un defect al Leilor este că adesea iau lucrurile prea personal și nu pot să ascundă asta.

8. Ei sunt persoane cărora le place să traiască bine și să lupte pentru tot ceea ce își doresc de la viață.

9. Chiar dacă iubesc atenția, nu caută să atragă toate privirile, ci să fie apreciați și să se simtă iubiți.

10. Sunt câteva lucruri pe care nu trebuie să i le faci unui nativ Leu: să-l faci să se simtă dat la o parte, să-l iei în râs și să-i uiți ziua de naștere.

11. Leul poate fi cea mai dulce persoană din lume, sau cel mai rău coșmar al tău, depinde de tine cum alegi să-l tratezi.

12. Leii sunt încrezători și puternici, iar uneori mândria lor îi împiedică să-și dea seama când trebuie să renunțe.

loading...

Add comment