Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum va fi anul 2019 pentru Tauri?

Ca zodiile zodiacale Capricornul si Fecioara, Taurul este un semn al Pamantului si este guvernat de planeta Venus. Pentru Taur, 2019 este un an pentru a stabili un scop personal și acest lucru poate fi până la sfârșitul lui decembrie înainte de a fi realizat. Pentru cei care lucrează la un program de auto-îmbunătățire, mai multe planete vin în ajutorul tău în acest an decât în ​​mod normal. Nativii Taur născuți în primul trimestru al anului, au o natură pasională și cumva posesivă, de aceea, în 2019, ei vor iubi aventurile și idilele. Vor fi ambițioși și realiști și se vor dovedi a avea o voință de fier și o ambiție de neegalat în 2019. La sfărșitul anului, nativii Taur nu vor putea să comunice cu cei din jur și întâmpină dificultăți în exprimarea ideilor și a sentimentelor.

Oportunități personale pentru Taur.
Pentru a vă atinge obiectivele pentru acest an va fi mai bine dacă ați lucra cu un grup solid de sprijin, există o fază pregătitoare înainte de iunie, de care puteți beneficia dacă finalizați un studiu anterior sau vă îmbunătățiți abilitățile în acest moment.

Bani
Venus nu este numai planeta voastră dominantă, ci va trece prin retrograditatea sa bi-anuală anul acesta. Va rămâne în sectorul dvs. financiar de la începutul lunii aprilie până la începutul lunii august și va trece în faza „retrogradă”, luni, 17 mai. Această zi este evidențiată în mod special pentru o anumită modificare a statutului dvs. financiar. Negocierile continuă până când se semnează un important contract sau se va lua o decizie la sfârșitul lunii iunie. În noiembrie până în decembrie este un impuls pentru sfârșitul anului 2019.

Dragoste
Acesta este un domeniu clar de îmbunătățire pentru dvs., în special pentru acele relații în care oamenii din diferite locuri sau naționalități se unesc.În luna august și septembrie dragostea va fi la cel mai înalt nivel. Mai poate fi luna în care se produce o schimbare.

Carieră
Unele schimbări în profesie s-ar putea întâmpla la începutul anului. 3 februarie – 21 martie este momentul pentru aplicarea mai multor acțiuni în zona dvs. de lucru și să faceți progrese excelente.

Sănătate
Cei născuți în perioada 3-7 mai trebuie să aibă mare grijă la consumul de alcool sau medicamente din acest an.Acest grup ar putea fi predispus la infecții legate de un sistem imunitar slăbit.Zahărul și alimentele dulci pot fi o problemă pentru toți cei născuți sub această zodie, dar puteți face unele schimbări în dieta dvs. în luna iunie-iulie.

loading...

Add comment