Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

12 calități și defecte ale Săgetătorilor

Nu există nici o persoană pe acest Pământ care să nu fi aruncat o privire la horoscopul său cel puțin o dată datorită curiozității. Deși mulți nu cred în astrologie, nu se poate nega faptul că există adesea lucruri foarte adevărate în ceea ce privește semnele zodiacale scrise de astrologi. Deși se pot scrie o mulțime de lucruri pe această temă, noi am rezumat cele mai importante calități și defecte ale Săgetătorilor. Oamenii născuți sub acest semn având o personalitate deosebită.

1. Săgetătorii sunt întotdeauna acolo pentru cei dragi când au nevoie cel mai mult de ei. Indiferent dacă este la mijlocul zilei sau la ora 3 noaptea, puteți să vă bazați întotdeauna pe acest nativ.

2. Săgetătorii sunt cei mai mari critici și dușmani pentru ei înșiși. Au obiceiul să țină problemele în ei până ce explodează de furie.

3. Un Săgetător nu are nevoie de mulți prieteni ca să fie fericit, ci de câțiva, dar adevărați.

4. Săgetătorii te pot citi ca pe o carte. Sunt foarte buni intuitivi și sunt adesea capabili să vă citească caracterul și intențiile ca pe o carte deschisă.

5. Ei sunt aventuroși și iubesc să experimenteze lucruri noi. Au o sete reală pentru viață, ceea ce îi face să se simtă mai în viață decât cei din jurul lor.

6. Săgetătorii lasă lucrurile pe ultima sută de metri, dar lucrează bine sub presiune și nu-și depășesc termenele.

7. Săgetătorii se tem să nu fie răniți și contruiesc ziduri în jurul lor ca să-ți protejeze inimile.

8. Ei urăsc să-și arate slăbiciunile. Dacă îți dezvăluie vreodată punctele vulnerabile, înseamnă că te consideră foarte apropiat.

9. Atunci când iubesc, ei ar face absolut orice este posibil, pentru persoana iubită.

10. Uneori, un Săgetător are nevoie să fie lăsat în pace, să evadeze ocazional din viața de zi cu zi.

11. Săgetătorii vor rămâne veșnic copii. Cu ei te vei putea simți mereu confortabil să faci cele mai mari nebunii.

12. Sagetatorii sunt întotdeauna suficient de înțelepți pentru a descoperi adevăratele intenții ale oamenilor pe care i-au întâlnit.

loading...

Add comment