Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 adevăruri despre persoanele cu ochii albaștri

Oamenii spun că ochii sunt fereastra sufletului. Chiar așa și este. Dar este cu adevărat posibil ca culoarea ochilor să poată spune anumite lucruri despre personalitatea cuiva? Ei bine, acest lucru ar putea părea nebunesc pentru tine, dar oamenii de știință susțin că au găsit o legătură între culoarea ochilor și trăsăturile caracterului. Ochii albastri sunt rari și mult doriți, deci, dacă îi aveți, ar trebui să vă considerați printre cei norocoși. Aproximativ 8% din populaţia globului are ochii albaştri. Persoanele cu ochi albaștri întotdeauna atrag atenția deoarece este cu siguranță cea mai populară și dorită culoare a ochilor. În continuare vom enumera șapte adevăruri despre persoanele cu ochii albaștri.

1. Ochii albastri sunt mult mai sensibili la lumină decât ochii de culoare închisă, deoarece nu au la fel de multă melanină. Acest lucru poate face ca oamenii cu ochii albaștri să fie predispuși la mai multe probleme și boli ale ochilor.

2. Oamenii care au ochii albaștri sunt foarte atrăgători, sensibili și pasionali. Ei te pot fermeca de multe ori, doar cu o singură privire. Au un șarm deosebit.

3. Aceștia au o inimă caldă și generoasă. În general, le face plăcere sa facă surprize plăcute și să ofere lucruri speciale persoanelor care le sunt dragi.

4. Sunt persoane stabile,liniștite, care se angajează în relații de lungă durată și pun foarte mult suflet ca acestea să reziste.

5. Persoanele cu ochii albaști sunt sociabile, plăcute, care își fac foarte ușor prieteni.

6. Culoarea albastră a ochilor este deseori asociată cu ideea de tinerețe și inocență. Aceste persoane au un spirit distractiv și aventuros, indiferent dacă vine vorba de carieră, de hobby-uri, de dragoste sau de orice altceva.

7. Se spune că persoanele cu ochii albaștri au o toleranță mai mare pentru alcool decât oamenii cu ochi de altă culoare. Bineînțele, nu trebuie să facă un abuz din asta.

loading...

Add comment