Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Faptul că ești singură nu înseamnă că ești o persoană slabă, ba din contră, ești o persoană puternică și ai nevoie de cineva pe măsura ta

În mod ironic, multe dintre comportamentele adesea asociate cu slăbiciunea sunt de fapt un semn de forță. Cultura noastră adesea apreciază „duritatea” față de „puterea adevărată”.Oamenii puternici din punct de vedere mental sunt dispuși să fie vulnerabili și, adesea, oamenii își confundă deschiderea și onestitatea cu fragilitatea.

Singurătatea te face o persoană mai puternică.Vine un punct în viața fiecăruia când ne simțim complet singuri.Este vorba despre singurătatea pe care o trăim cu toții ca parte a experienței umane.Prieteniile se estompează și oamenii se schimbă de multe ori, odată cu trecerea timpului.De-a lungul vieții noastre, indiferent când de apropiați veți fi, oamenii vor pleca sau se vor îndepărta.Desigur, în viața noastră vor exista și prieteni adevărați.Sunt oamenii care vă vor sustine și vor fi acolo, indiferent de situație.Cu toate acestea, am descoperit acum în viața adultă, că vor exista momente când veți simți că nimeni nu este de partea voastră.În momentele joase ale vieții, oamenii te vor abandona pentru că nu sunt dispuși să te însoțească la greu.În timpul punctelor tale înalte, gelozia va fi agitată și oamenii vor încerca să te tragă în jos.Vor fi vremuri, poate de multe ori, cănd te vei simți abandonat într-o relație.Nimeni nu este perfect când vine vorba de relații.

Singurătatea este o parte a experienței umane.Totuși, singurătatea nu trebuie să fie un semn întunecat al povestii tale. De fapt, în unele moduri, în timpul celor mai singure momente de viață reușim să strălucim mai mult.Atunci când ne simțim singuri, cu totul singuri, găsim puterea de a sta pe propriile noastre două picioare.Învățâm să ne prețuim mai mult și să fim proprii noștri prieteni.Departe de zgomotul societății și de dezordinea cerințelor celorlalți, putem descoperi ce înseamnă fericirea pentru noi. Învățăm unde ne dorim cel mai mult să ajungem și cum putem să ajungem acolo.Atunci când suntem singuri, putem găsi puterea de a sta în picioare, de a ne mândri și de a merge în viitorul pe care noi ni-l caracterizăm.Prin urmare, singurătatea nu te face o persoană mai slabă, din contră, te face o persoană mai puternică, deoarece te motivează și te ajută să contemplezi mai mult la ceea ce-ți dorești de la viață și ce persoane îți dorești să ai lângă tine.

loading...

Add comment