Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce sunt Săgetătorii speciali?

1. Săgetătorul este un optimist visător.

Sagetatorul tinde sa fie entuziasmat de viata si optimist cu privire la viitor. Nu le este frică să țintească în sus și sunt doar nebuni ca să creadă că pot să-și facă toate visele în realitate dacă le urmăresc destul de mult.

2. Săgetătorul este sincer și cinstit.

Sagetatorul este una dintre cele mai directe și mai simple personalități din zodiac. Îți vor spune direct în față ceea ce au de spus și nu se vor ascunde după degete.

3. Săgetătorul are un simț al umorului foarte dezvoltat.

Sagetatorul are un talent natural pentru a vedea partea plină de umor la viață.

4. Săgetatorul este independent și urăște să-i spună cum să trăiască.

Există câteva lucruri pe care un Sagetator le urăște mai mult decât regulile inutile. Dacă încercați să îi controlați fiecare mișcare sau să îl interogați, se va distanța rapid.

5. Săgetătorul te poate citi ca o carte.

Săgetătorul este intuitiv și este adesea capabil să vă citească caracterul și intențiile ca o carte. El este în stare să citească o persoană încă de la prima intalnire.

6. Săgetătorul este greu de păcălit și gândește mereu cu zece pași înainte.

Sagetatorul este extrem de inteligent și ar fi o greșeală să-i subestimeze inteligența și capacitatea de a gândi înainte lucrurile. Ei au întotdeauna un as în mânecă.

7. Săgetătorul nu se teme să-și asume riscuri în viață.

Sagetatorul știe că pentru a câștiga mai mult în viață trebuie să fiți dispus să faceți câteva riscuri calculate pe parcurs.

8. Săgetătorii sunt creativi și extrem de curioși.

Trăsăturile și caracteristicile creativității și curiozitatea constantă sunt comune în Sagetator, iar mintea lor curioasă îi face să fie muzicieni, scriitori, filozofi și orice altceva care implică artele.

9. Săgetătorul este foarte atent cu cine își împarte inima.

Sagetatorul nu este tipul de persoană care să se stabilească cu prima persoană care manifestă interes pentru el și nu va intra într-o relație decât dacă simte cu adevărat că persoana îl merită. Ei sunt precauți cu privire la angajament.

10. Săgetătorul este aventuros și iubește să experimenteze lucruri noi.

Sagetatorul nu este prea îndrăgostit să stea în jurul valorii de a face același lucru în fiecare zi și ei urăsc ideea de a cădea într-o rutină zilnică și plictisitoare.

11. Săgetătorul este întotdeauna acolo pentru cei dragi când au nevoie.

Indiferent dacă este la mijlocul zilei sau la ora 3 noaptea, puteți să vă bazați întotdeauna pe Sagetator pentru a fi acolo pentru dvs. atunci când aveți nevoie de el cel mai mult.

loading...

Add comment