Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

5 lucruri pe care Gemenii nu le suportă

Fiecare semn are o listă minunată de trăsături de personalitate. Bineînțeles că are atât trăsături bune, cât și mai puțin bune. Dacă sunteți într-o relație cu un nativ Gemeni, probabil că este bine de știut ce lucruri nu le suportă sau îl deranjează cel mai tare. Nu este un semn cu totul ușor de înțeles, dar nici imposibil, bineînțeles. În continuare vă vom prezenta o listă cu 5 lucruri pe care Gemenii nu le suportă. Încercați să țineți cont de ele atunci când aveți de-a face cu acești nativi. Va fi mai ușor.

1. Gemenii nu suportă atunci când cei din jurul lor se simt jenați să spună lucrurilor pe nume, inventând tot felul de scuze stupide sau chiar minciuni fără rost. Ei sunt firi loiale și sincere și se așteaptă să primească în schimb același lucru de la oamenii cu care au de-a face.

2. Gemenii nu suportă când cineva îi tratează cu lipsă de respect. Nu îi salută, sau le închide telefonul în nas. Nu vor mai avea de-a face cu acea persoană sub nicio formă.

3. Gemenii nu suportă să le fie trădată încrederea și se vor distanța rapid daca se întâmplă acest lucru. Ei fiind foarte onești și loiali, vor același lucru și de la ceilalți.

4. Gemenii nu suportă atunci când sunt acuzați pe nedrept, de ceva ce ei nu au făcut. Ele sunt firi foarte corecte și calculate.

5. Gemenii se enervează atunci cînd cineva țipă la ei sau se comportă urât cu ei. Nu le place să fie tratați urât sau să îi certe cineva, deoarece se vor îndepărta rapid de acea persoană.

loading...

Add comment