Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dieta Adelinei Pestrițu. Cum a slăbit 11 kilograme în mai puțin de 2 luni!

Adelina Pestrițu povestește că a pus undeva la 14 kilograme în timpul sarcinii, ceea ce a motivat-o să ia măsuri și să slăbească. Imediat după ce a devenit mamă, a apelat la o dietă proprie, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Nu a apelat la niciun nutriționist și a început singură o dietă cu somon. Îi place foarte mult somonul, ceea ce a determinat-o să urmeze această dietă, denumind-o „somodieta”.Aceasta a slăbit nu mai puțin de 11 kilograme până acum, numai cu această dietă.

Adelina povestește că nu a făcut prea mare efort, deoarece după 2 luni de la naștere kilogramele au început să scadă ușor, iar în combinație cu această dietă gustoasă și sănătoasă, au început să se vadă rezultatele tot mai rapid.

Dimineața mânca o felie de pâine prăjită cu brânză light și somon fume. Iar în timpul zilei, somon pregătit la aburi, cu salată verde cu lămâie sau puțin ulei de măsline, sau somon cu brocoli. În timpul meselor ea spune că-și păcălește stomacul cu multă apă, sau consumă câteva migdale crude sau caju.

Somonul este unul dintre cele mai nutritive alimente de pe planetă.Acest pește gras popular este încărcat cu substanțe nutritive și poate reduce factorii de risc pentru mai multe boli. De asemenea, este gustos, versatil și disponibil pe scară largă. Iată câteva beneficii uimitoare pentru sănătate ale somonului.

Somonul este una dintre cele mai bune surse de acizi grași omega-3. Spre deosebire de majoritatea celorlalte grăsimi, grăsimile omega-3 sunt considerate „esențiale”, ceea ce înseamnă că trebuie să le obțineți din dieta dvs. deoarece organismul nu le poate crea.

Somonul este o sursă excelentă de vitamine B, care sunt necesare pentru producerea de energie, controlul inflamației și protejarea sănătății inimii și a creierului. Studiile au arătat că toate vitaminele B lucrează împreună pentru a menține funcționarea optimă a creierului și a sistemului nervos.

Somonul este încărcat cu seleniu, un mineral găsit în sol și în anumite alimente. Studiile au arătat că seleniul ajută la protejarea sănătății osoase, scade anticorpii tiroidieni la persoanele cu boală tiroidiană autoimună și poate reduce riscul de cancer.Un studiu a constatat că nivelele de seleniu din sânge au crescut semnificativ mai mult la persoanele care au consumat două porții de somon pe săptămână decât cei care au consumat ulei de pește.

Somonul este fără îndoială delicios. Are un gust unic, delicat, cu un gust mai puțin „pește” decât multe alte pești grași, cum ar fi sardinele și macroul. Este, de asemenea, extrem de versatil. Poate fi aburit, afumat, la gratar, sau la cuptor. Poate fi servit și în sushi. În plus, somonul conservat este o opțiune rapidă și ieftină care oferă aceleași beneficii de sănătate impresionante precum peștele proaspăt. De fapt, aproape întregul somon conservat este mai degrabă sălbatic decât cel de crescătorie, iar profilul nutrițional al acestuia este excelent.

loading...

Add comment