Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Persoanele cu Rh negativ au trăsături neobișnuite și ADN străin

Au existat multe teorii care se rotesc în jurul tipului de sânge Rh-negativ. Probabil că ați auzit de mai multe ori că oamenii cu acest tip de sânge sunt străini, vin dintr-o altă planetă sau fac parte dintr-un tip special de sânge, de aceea trebuie să aflați mai multe. Știm deja că sunt speciali, dar există dovezi reale care să dovedească acest lucru? Se poate spune că da.

S-ar putea să fi auzit de teorii că cei cu sânge negativ Rh au de fapt un ADN străin. Aceste teorii există deoarece este foarte dificil să explicăm de ce aproximativ 15% din populație are acest tip de sânge. Un factor care merită luat în considerare este faptul că maimuțele – chiar dacă am provenit de la același strămoș – nu au sânge Rh negativ. Toate maimuțele sunt Rh-pozitive, ceea ce înseamnă că maimuțele nu sunt extratereștri și, eventual, că nu suntem în legătură cu ei, la urma urmei? Dacă am fi fost, nu aveau să aibă același tip de sânge ca noi? Cea mai mare grupare de persoane care au sânge Rh-negativ trăiesc în zona Spaniei și aproximativ 30% din această populație este Rh negativă.

O femeie cu Rh-Negativ nu poate avea un copil Rh-pozitiv fără asistență medicală.Interesant, dacă o femeie Rh-negativă este însărcinată cu un copil Rh pozitiv, corpul ei poate recunoaște acest copil ca fiind o ființă străină și poate dezvolta anticorpi pentru a ataca, deoarece sângele Rh-pozitiv și negativ nu se amestecă. Din fericire, cu ajutorul medicinii moderne, există un tratament pe care mamele îl fac să împiedice acest lucru să se întâmple.

Cei cu sânge Rh negativ au, de asemenea, abilitatea de a rezista anumitor boli, în special, un parazit numit Toxoplasma. Acest lucru poate invada corpul și poate deteriora creierul, în special la copii.

Deci, de unde a venit ideea extraterestră?
Motivul cel mai probabil pentru această idee se datorează faptului că este un procent atât de mic al populației și că femeia Rh-negativă cu sânge va termina sarcina unui copil Rh-pozitiv. Poate că acest om nu este menit să se procreeze cu celălalt tip de om? Cine știe cu adevărat, dar există tot felul de teorii distractive care plutesc în jurul internetului, dar, ca și multe alte lucruri de această natură, nu există o modalitate reală de a dovedi aceste teorii.

O teorie prezentată despre originile antice sugerează că genele Rh-negative reprezintă o ramură complet separată a omenirii care a interbrat cu ramura „originară” care a ieșit din Africa, această teorie sugerează de asemenea că cei cu sânge Rh-Negativ sunt descendenți ai rasa hiperboreană, despre care se crede că este rasa umană reală, originală. Unii adepți ai acestei teorii cred, de asemenea, că această rasă cuprinde cei mai mulți învățători spirituali, inclusiv cei destul de bine cunoscuți, domnul Isus Hristos.

loading...

Add comment