Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
patrunjel-verde

Pătrunjel, lămâie și țelină-băutura care promite să curețe ficatul în doar câteva zile și ajută la slăbit

Știm cu toții atat de bine pătrunjelul ca aliment, incat ideea ca ar putea fi si folosit drept medicament ni se pare mai mult o figura de stil.Putine medicamente din lume se pot compara ca eficienta cu aceasta leguma, care, corect preparata si administrata, are o actiune terapeutica extrem de intensa.

Pǎtrunjelul poate combate icterul, este eficace în blocajul funcţiei hepatice, al plǎmânilor şi rinichilor.Bogat în nutrienţi, antioxidanţi, enzime, clorofilă şi uleiuri volatile, acest suc elimină toxinele , dizolvând, totodată, depozitele de minerale care s-ar putea transforma în pietre. Mai mult decât atât, băutura îmbunătăţeşte funcţiile sistemului imunitar, scăzând inflamaţia şi protejând vasele de sânge.Ficatul este, probabil, cel mai important organ responsabil de pierderea greutății, așa ca, dacă este încărcat cu toxine, procesul de slăbire se poate opri, iar rezultatele nu se vor vedea o bună perioadă.Din acest motiv, unele persoane nu pot slăbi, în ciuda eforturilor necontenite și diferitelor strategii adoptate.Aici intervine aceatsă băutură sănătoasă.

Pentru a o prepara, avem nevoie de 3 lămâi, 1 cană de pătrunjel verde tocat sau se poate folosi și rădăcină mărunțită, 6 cani de apă și 1 cană de țelină rădăcină marunțită.Amestecă sucul de lămâie, țelina și pătrunjelul în blender, adaugă apa și amestecă din nou.Se bea câte o cană pe stomacul gol.Repetă procedura pentru următoarele două zile.

Frunzele de telina sunt bogate vitamina A, in timp ce tulpinile sunt o sursa excelenta de vitamina B1, B2, B6 si C la care se adauga potasiu, acid folic, calciu, magneziu, fier, fosfor, sodiu si aminoacizi esentiali.

Aceastǎ reţetǎ este excelentǎ pentru obosealǎ, lipsǎ de energie, digestie dificilǎ, balonare sau constipaţie pasagerǎ, datoritǎ proprietǎţilor detoxifiante, depurative şi diuretice ale pǎtrunjelului. Mai mult decât atât, acest preparat, vǎ poate ajuta sǎ vǎ pǎstraţi silueta

Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile în acest articol sunt cu scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați orice alte tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma acest tratament naturist.

loading...

Add comment