Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cel mai simplu mod de a desface o rodie

Rodiile sunt delicioase și suculente, dar pentru unii pot fi greu de deschis. Pana acum! Aici este un fantastic hack de a deschide o rodie cu ușurință și fără mizerie!

Avem nevoie doar de un cuțit care taie bine. Tăiați și aruncați partea superioară a rodiei, asigurându-vă că ați tăiat suficient vârful pentru a descoperi semințele roșii luminoase de dedesubt. Utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia doar prin coajă rodia de la tulpină până la capăt de-a lungul secțiunilor albe, care circulă de la centru la coaja dintre semințe – ar trebui să existe șase secțiuni pentru a putea fi desfăcută mai ușor. Aveți grijă să nu vă tăiați prin rodie.

Trageți de fiecare secțiune a rodiei, pentru ca fructul se se desprinde în mod natural, folosind tăieturile marcate pe care le-ați făcut pentru a vă ajuta.

Împărțiți secțiunile de rodie în bucăți puțin mai mici pentru o manipulare mai ușoară. Cel mai bine este să faceți acest lucru pe o suprafață de lucru curată sau într-un castron. Desprindeți și aruncați membrana alba care acoperă grupurile de semințe de rodie.

Repetați procedura pentru fiecare secțiune a rodii, apoi mergeți înapoi și vedeți mormanul de semințe strălucitoare de rodie strălucitoare gata de mâncat. Fiecare rodie de mărime medie va da aproximativ o ceașcă de semințe. Le puteți folosi în salate, puteți prepara băuturi sau să le mâncați așa cum sunt.

loading...

Add comment