Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Top remedii naturale pentru bătături

Știi acel zâmbet după o sesiune de cumpărături când ai găsit pantofii de la care nu-ți poți lua ochii?
Ei bine bucuria și fericirea dispare imediat când începi să-i porți și îți mai fac câte o bătătură și trebuie să fii cu plasturii după tine. Cel mai adesea bătăturile de la încălțăminte sunt rezultatul direct al purtării de pantofi care nu permit piciorul tău să respire. Pantofii tari si incomozi se freaca de suprafata pielii si duc la cicatrici, plasturi si durere. Va fi foarte greu să îi purtați din nou.

Remedii pentru bătături de pantofi, care funcționează ca un miracol
În timp ce puteți aplica cu siguranță cremă antiseptică sau loțiune pe blistere și cicatrici cauzate de pantofi, aveți, de asemenea, posibilitatea de a merge pe niște remedii naturale și să tratați bătătura acasă. Mai jos am prezentat câteva remedii naturale care pot fi folosite acasă, pentru a avea grijă de durerea picioarelor.

Cuburi de gheață
Cel mai simplu remediu pentru a amelioara o bătătură de pantofi este utilizarea cuburilor de gheață. Acestea oferă o ușurare instantanee la picioare și durere cauzată de pantofii incomozi. Puneți câteva cuburi pe o cârpă curată și frecați-le pe locurile afectate. Acest lucru nu numai că calmează durerea, ci va reduce și orice umflare care poate fi cauzată de pantofi.

Aloe Vera
Aloe Vera, cunoscută pentru numeroasele sale proprietăți este foarte bună pentru bătături. Puteți aplica gel de aloe vera pe locurile afectate ale picioarelor pentru a vă ajuta să ameliorați durerea și să reduceți orice cicatrici pe care bătătura o va lăsa în urmă.

Aspirina
Uimitor cum ar putea suna la unii, aplicarea aspirinei poate fi utilă pentru a trata cicatricile și beșicile cauzate de pantofii incomozi. Nu trebuie să o înghițiți. Faceți o pastă dintr-o tabletă de aspirină și apă și aplicați-o pe locurile afectate. Când se usucă, puteți spăla picioarele cu apă.

Uleiul de măsline
Uleiul de măsline poate fi prietenul tău în tratarea bătăturilor cauzate de pantofi. Masajul picioarelor cu acest amestec poate aduce o ușurare instantanee.

Pasta de dinți
Pasta de dinti din baie poate face minuni in tratarea durerii si a cicatricelor produse de bătături. Ajută la vindecarea bătăturilor, deoarece pasta de dinți are compuși precum mentolul, peroxidul de hidrogen și bicarbonatul de sodiu. Aplicați puțină pastă de dinți albă pe bătături și lăsați-o câteva ore, apoi clătiți cu apă.

Mierea
Mierea este folosită pentru tratarea problemelor de piele și poate fi eficientă în tratarea cicatricilor cauzate de mușcături și de pete. Îndepărtați zonele afectate cu miere organică și veți simți o ușurare imediată.

Făină de orez
Făina de orez este încă o modalitate comună și eficientă de a scăpa de durere și cicatrice declanșate de pantofi. Este un scrub frumos exfoliant, de asemenea. Puteți aplica o pastă din făină de orez și apă pe bătături și lăsați-o să se usuce. Spălați apoi cu apă călduță. Repetați de două ori pe zi pentru a trata cicatricile lăsate în urma unei bătături de la pantofi.

Împărtășiți aceste remedii pentru bătături, care pot fi folosite și acasă și cu prietenii.

loading...

Add comment