Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Propolisul, un miracol pentru corpul nostru.Poate trata în jur de 200 de afecțiuni.

Inițial, se credea că propolisul oferă pur și simplu protecție stupului de elemente grave cum ar fi ploaia, vânturile reci sau zăpadă. Dar protecția este cel mai simplu scop pentru propolis. În plus, el ajută să întărească structura stupului și stabilitatea, minimizează vibrațiilor perturbatoare, prevenirea bolilor și a paraziților de la infectarea stupilor și mumifică intrușii mici care își întâlnesc moartea în interiorul stupului. Propolisul, numit și clei de albine sau penicilina rusească, este o o rășină mixtă, compusă din ceară de albine, salivă și diverse produse botanice din zona înconjurătoare. Compoziția naturală a propolisului oferă omului o serie de beneficii atunci când este încorporată într-o dietă regulată.

Beneficiile propolisului pentru sănătate sunt impresionante. El funcționează remarcabil de bine pentru răceli și gripă, dar hai să vedem la ce altceva ar putea fi folosit. Veți rămâne uimiți de studiile și beneficiile pe care le-am putut găsi.

7 beneficii ale propolisului pentru sănătate, care vă vor schimba viața.

1. Propolisul ucide bacteriile.
Un studiu a investigat capacitățile anti-bacteriene ale propolisului de albine. Cercetătorii au comparat propolisul cu hidroxidul de calciu, care aparent este un anti-microbian foarte eficient, și a constatat că este semnificativ mai puternic la eliminarea anumitor germeni decât calciul.Propolisul a fost utilizat în mod tradițional pentru a ucide răcelile și gripa, iar acest studiu arată clar modul în care proprietățile sale puternice de ucidere a bacteriilor funcționează pe tot corpul.

2. Propolisul scade tensiunea arterială.
Cercetătorii, în urma unor studii realizate au concluzionat că propolisul scade TH și la rândul său, duce la scăderea tensiunii arteriale. Dacă suferiți de hipertensiune arterială, poate doriți să luați în considerare utilizarea mierei brute , care conține propolis, așa cum sa dovedit a reduce tensiunea arterială.

3. Propolisul ajută la tratarea bolilor osoase.
Un alt beneficiu al propolisului pentru sănătate pare să fie faptul că ajută la construirea și menținerea țesutului osos sănătos. Dacă suferiți de pierderea densității osoase sau aveți o istorie a acesteia în familia dvs., luați o doză zilnică de propolis ar putea fi un lucru foarte înțelept de făcut.

4. Propolisul ajută la tratarea alergiilor.
Un beneficiu uimitor de sănătate al propolisului este capacitatea acestuia de a calma simptomele alergiilor sezoniere.

5. Propolisul poate combate cancerul de prostată.
Cancerul de prostată este un cancer frecvent diagnosticat la bărbați. Dar există veste interesantă cu privire la această boală mortală – unul dintre avantajele sănătății propolisului pare să fie acela că previne și suprimă acest tip de cancer. Oamenii de știință au examinat efectele tincturii de propolis asupra două tipuri comune de cancer de prostată. Ei au concluzionat că tinctura de propolis a îmbunătățit semnificativ moartea celulelor canceroase și a sugerat rolul semnificativ al propolisului în chemoprevenirea cancerului de prostată.

6. Propolisul protejează dantura.
O mare parte din cercetările recente arată că unul dintre beneficiile primare de sănătate ale propolisului este reducerea efectelor antiinflamatorii. Este posibil ca persoanele care consumă în mod regulat propolis să aibă mai puține probleme cu dantura.

7. Propolisul este un tratament eficient pentru negi.
În cazul pacienților cu veruci obișnuite tratați cu propolis, un tratament a fost obținut la 75% dintre pacienți. Aceste rezultate au fost semnificativ mai bune decât cele asociate cu tratamentul cu echinacee. Tinctura de propolis a ucis negii în mai puțin de două săptămâni.

loading...

Add comment