Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
scortisoara

Leac natural pentru diabetici.Este sănătos, ieftin și la îndemâna oricui.

Diabetul este o afecțiune cronică care nu are un „leac” în sensul tradițional al cuvântului, dar poate fi gestionat cu succes prin modificări ale stilului de viață și, în unele cazuri, cu medicamente. Un plan de alimentație sănătos este esențial pentru controlul diabetului. Acesta ar trebui să includă o varietate de alimente nutritive, cum ar fi fructe, legume, cereale integrale, proteine slabe și grăsimi sănătoase. Este de asemenea important să se evite alimentele procesate sau cu un conținut ridicat de zahăr.

Cercetările sugerează că scorțișoara poate ajuta la îmbunătățirea sensibilității la insulină și la scăderea nivelurilor de zahăr din sânge.

Efectele benefice ale scorțișoarei asupra diabetului se pot datora proprietăților sale antiinflamatorii, antioxidante și sensibilizante la insulină. Mai multe studii au sugerat că scorțișoara poate ajuta la îmbunătățirea sensibilității la insulină și la scăderea nivelurilor de zahăr din sânge.

Un studiu publicat în „Diabetes Care” a arătat că consumul de 1-6 grame de scorțișoară pe zi poate ajuta la reducerea nivelului de zahăr din sânge, precum și trigliceridelor și colesterolului LDL la persoanele cu diabet de tip 2. O altă cercetare a indicat că scorțișoara poate ajuta la scăderea nivelurilor de zahăr din sânge la persoanele cu sindrom metabolic, care este adesea un precursor al diabetului de tip 2.

Cu toate acestea, nu toate studiile au avut rezultate consistente și unele cercetări au sugerat că efectele benefice ale scorțișoarei asupra diabetului pot varia în funcție de individualitatea fiecărei persoane.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice nou regim de suplimente sau de a face modificări semnificative ale stilului de viață. De asemenea, este important să rețineți că aceste remedii naturale nu ar trebui să înlocuiască tratamentul convențional pentru diabet, ci să fie utilizate ca parte a unui plan de gestionare globală a diabetului.

loading...

Add comment