Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ioan-bradu

”Scopul lor real este să devenim legume”.Taină medicală dezvăluită de un român, somitate a cercetării medicale, care vorbește despre sarea din sânge si secretul anticanceros.

Profesorul universitar doctor Ioan Bradu Iamandescu, unul dintre cei mai mari alergologi, somitate a cercetării medicale, recent dispărut dintre noi, a publicat numeroase interviuri şi articole, printre care şi cel legat de secretul anticanceros şi lipsa sării din sânge.Profesorul Iamandescu a realizat primele studii de muzicoterapie din România, în cadrul catedrei de Psihologie Medicală și Psihosomatică a U.M.F Carol Davilla din București.

Vă dezvăluim azi o taină ținută cu mari eforturi şi multi bani departe de urechile şi ochii „prostimii”. Excesul de sare, zahăr şi grăsimi, dăunează grav sănătăţii! Ăsta da avertisment medical! Ce înseamnă exces nu ne explică însă nimeni!!! La prima citire, exces înseamnă prea mult, dar raportat la greutatea fiecăruia!!! Între copilul de 20 de kilograme şi adultul de 80 sau 120 de kilograme… e o marjă de eroare foarte mare, ca să pronunți exces, sau să recomanzi doar 2, 4 sau 6 g de sare pe zi.

Zahărul e purtator de un cu totul alt tip de informaţii ! Nu vorbi de „clasicul” zahăr alb, tos, chimizat la maxim! Vorbim de zahărul natural din fructe, sintetizat de natura cu ajutorul apei! Vorbim de zaharurile multiple din mierea de albine, naturală! Vitalitatea dvs. şi a copiilor dvs., atenţia, concentrarea, vin din zaharurile naturale! Şi evoluţia dvs.

Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de… 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier!!! Mai simplu spus, lipsa sării din sânge… prosteşte!!! Intuiţia îmi spune că ăsta este scopul lor real: să devenim legume! La muncă şi înapoi acasă, la televizor unde ni se repetă zilnic astea: excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăunează grav sănătăţii!

Iar despre grăsimi, să vedem ce spun studiile! Colesterolul ajută la formarea membranelor celulare; la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar!!! Colesterolul este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Nivelurile joase ale colesterolului, induse cu ajutorul medicamentelor, duc la apariţia depresiei, comportamentului violent, sinucidere, creşterea riscului de infarct miocardic şi mai ales o slabă funcționare a sistemului imunitar.

Între vrăjeala ştiinţifică a unora şi intuiţia lui strămoşească, ciobanul român a ales intuiţia!… tot cu slanina, pită, ceapă şi palincă trăieşte! Nu face exces şi trăiește mult şi bine… cum aţi vrea să-şi crească altfel oile, să lupte cu frigul, cu ploile, cu lupii? Şi toate astea pâna pe la 60-70 de ani… cu un cojoc miţos de 40 de kilograme pe umeri şi bâta în mână?

Acum, trageți dvs concluziile.
Sursa: https://ampress.ro/prof-univ-dr-ioan-bradu-iamandescu-sarea-din-sange-secretul-anticanceros-taina-medicala/

loading...

Add comment