Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Usturoiul prăjit vindecă întreg corpul.

Usturoiul este cu siguranță unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă.Acest miracol natural este capabil să trateze numeroase boli și, datorită proprietăților sale medicinale puternice, este utilizat în întreaga lume.A fost folosit în mod tradițional pentru reducerea nivelului de colesterol, controlul tensiunii arteriale crescute și scăzute, tratarea bolilor coronariene, stimularea fluxului sanguin și prevenirea atacurilor de cord.Consumul său controlează colesterolul LDL, previne producerea hormonului angiotensinei II și relaxează vasele de sânge.Proprietățile sale puternice antibacteriene și antifungice îl fac un tratament puternic pentru infecții, motiv pentru care a fost utilizat pe scară largă pe câmpul de luptă pentru soldații răniți.

Aparent, usturoiul vă poate ajuta corpul în 24 de ore. Potrivit experților, consumul zilnic de 6 căței de usturoi prăjiți poate oferi efecte impresionante, după cum urmează:
Prima dată este digerat în stomac și vă hrănește corpul.După 2-4 ore, începe să distrugă celulele canceroase și să prevină deteriorarea radicalilor liberi.După 4-6 ore, metabolismul începe să recunoască proprietățile sale benefice și ajută la eliminarea excesului de lichide și grăsimi din organism.După 6-7 ore, proprietățile antibacteriene ale usturoiului încep să funcționeze și să distrugă bacteriile găsite în sistem.

După 6-10 ore, nutrienții găsiți în usturoi au oferit efecte la nivel celular, astfel încât organismul nu este protejat de oxidări.Iar după 10-24 de ore, datorită aportului acestei legume miraculoase, corpul suferă un proces de curățare profundă, care duce la: întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea rezistenței osoase, scăderea și îmbunătățirea nivelului tensiunii arteriale, creșterea longevității celulelor, elimină oboseala, reglementează nivelul de colesterol, previne problemele cardiovasculare, performanță atletică îmbunătățită și multe altele. Un mineral prezent în usturoi, numit seleniu, poate curăța ficatul. Poate declanșa enzimele hepatice și poate elimina în mod natural toxinele din organism.

Prin urmare, nu este doar gustos adăugat în mâncare, ci este recomandat de experți, să consumăm zilnic acest aliment benefic și să prevenim astfel diferite boli și probleme de sănătate și să le tratăm rapid pe cele existente.Usturoiul este, de asemenea, extrem de eficient pentru boli generale, cum ar fi răceala obișnuită, durerile de cap, durerile de stomac, congestia sinusurilor, febra, durerile în gât, precum și respirația scurtă, astmul și bronșita.

Ingrediente necesare: Câțiva căței de usturoi,ulei de măsline,sare, miere.
Se desfac cățeii de usturoi, se curăță de coajă și se taie în felii subțiri sau bucăți mai mari, în funcție de preferințe. Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.Se adaugă bucățile de usturoi în uleiul încins.Se lasă să se prăjească la foc mediu până devin aurii și crocante. Acest proces poate dura aproximativ 2-4 minute, depinzând de grosimea bucăților de usturoi.După ce bucățile de usturoi s-au prăjit, scoate-le din tigaie și lasă-le să se scurgă pe un șervețel de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.Dacă dorești, poți să adaugi puțină sare pentru a evidenția aromele sau chiar o linguriță de miere pentru a aduce un gust subtil de dulce.

Beneficiile pentru sănătate ale usturoiului sunt numeroase, dar nu adăugați prea mult la dieta dumneavoastră prea repede, oricât de tentant ar fi. Exagerarea poate provoca disconfort, inclusiv stomac deranjat, balonare, diaree, miros corporal și respirație urât mirositoare.

loading...

Add comment