Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Sucuri care vă vor ajută să ardeți grăsimea de pe burtă

Noi vom încerca să facem o listă cu cele mai bune rețete de sucuri, care se pot realiza în casă, care vă vor ajuta să fiți sănătoși, mai slabi și mai plini de energie.

Sucul de castravete arde grăsimile rapid.
Pentru a-l prepara vom avea nevoie de: 1 castravete, o legătură de pătrunjel, 1 lămâie, 1 lingura de ghimbir ras, 1 lingură de suc de aloe vera, 1/2 apă.Se face foarte ușor, puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați-le bine până obțineți un suc omogen. Acest suc este recomandat să-l consumați înainte de culcare.Puteți să-l consumați o lună și apoi să faceți o pauză de o săptămână. Dacă aveți nevoie, puteți începe din nou ciclul. Este sănătos și vă ajută să ardeți grăsimea de pe burtă mult mai rapid.

Sucul de pere și salvie.
Pentru a-l prepara vom avea nevoie de: 10 frunze de salvie proaspete,250 ml de suc de pere (în stare proaspătă sau ambalată), 250 ml de apă, 1 pară,gheaţă.Se face foarte ușor, puneți toate ingredientele într-un blender și amestecați-le bine până obțineți un suc omogen. Adăugați apoi gheața zdrobită.

Sucul de grapefruit și scorțișoară.
Pentru a-l prepara vom avea nevoie de: 500 ml de suc de grepfrut (proaspăt sau ambalat), 500 ml de apă, 2 batoane de scorțișoară, semințe de anason, frunze de menta, gheaţă, un sub de zahăr brun.
Combinați zahărul, apa și scorțișoara la fiert,până se face un sirop. Lăsați-o să se răcească. Se amestecă împreună sucul, siropul și apa într-un blender. Adăugați gheață și apoi menta și anasonul după gust.

Sucul de lămâie, cel mai bun pentru energie.
Pentru a-l prepara vom avea nevoie de: 5 lămâi,1 litru de apă, mentă și gheaţă. Strângeți sucul din patru lămâi. Se taie ultima lamaie în cercuri. Amestecați sucul și apa într-un borcan. Serviți limonada cu gheață și menta.

Băutură indiană picantă.
Pentru a o prepara vom avea nevoie de: 4 limes,ghimbir în funcție de gust, mentă,1 litru de apă ,gheaţă, un cub de zahar brun.Strângeți sucul de la limes. Se amestecă zahărul și 1/2 pahar de apă într-o tigaie și se fierbe până se topește zahărul. Curățați ghimbirul și adăugați-l în sirop. Când începe să fiarbă, opriți focul. Răciți siropul. Se adaugă apa și gheața. Serviți băutura cu menta.

Băutură de legume.
Pentru a o prepara vom avea nevoie de:1 litru de apă, zahăr după gust, 3 castraveți, 1 ardei mare, 3 lămâi, mentă, gheaţă.Se taie ardeiul gras și doi castraveți și se presară cu zahăr cu o oră înainte de gătire. Se taie ultimul castravete și o lămâie și se stoarce sucul. Apoi se toarnă sucurile de lamaie și apa. Adăugați gheața zdrobită. Decorați băutură cu felii de lamaie și felii de castraveți.

loading...

Add comment