Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
ulei-de-ardei

Uleiul de ardei iute ajută la pierderea în greutate, întărește sistemul imunitar și îmbunătățește vederea

Beneficiile impresionante ale uleiului de chilli sau ardei iute, includ protejarea pielii, stimularea cogniției, ameliorarea durerii, calmarea inflamației, prevenirea bolilor cronice, întărirea sistemului imunitar, creșterea sănătății inimii, sănătatea vederii, ajuta la pierderea în greutate și ameliorarea congestiei sinusurilor.

Ei bine, adăugarea de ardei iute în dieta ta va ajuta la menținerea greutății. Ardeiul iute ajută la reducerea nevoii de a mânca, dar vă crește metabolismul atunci când vă este foame. În general, consumul de ardei iute vă ajută să trăiți mai mult și să arătați mai tânăr dacă este consumat în mod regulat.

Uleiul de ardei iute este des utilizat în diverse preparate, adesea în țările și bucătăria asiatică, uleiul de chili poate fi folosit și pentru o gamă largă de afecțiuni medicale, datorită efectelor sale antioxidante și antiinflamatorii puternice. Ardeii iuți sunt bogati in ingredientul activ capsaicina, care poate avea un impact profund asupra organismului. În plus, acest ulei are urme de vitamina C și vitamina A, precum și anumiți antioxidanți cheie și acizi grași benefici.Mulți oameni folosesc ulei de chili, atât local, cât și intern, dacă suferă de artrită, congestie sinusală, probleme gastrointestinale, un sistem imunitar slab, degenerescență maculară, obezitate, colesterol ridicat, psoriazis și eczeme.

Uleiul de chili este de obicei roșu. Se face din ulei vegetal, adesea ulei de soia sau ulei de susan, deși se poate folosi ulei de măsline extravirgin sau alte uleiuri. Pot fi incluse și alte condimente, cum ar fi usturoiul sau boia de ardei. Preparatele comerciale pot include alte tipuri de ulei, apă, usturoi uscat, sos de soia și zahăr, de aceea este indicat să fie preparat acasă pentru beneficii maxime.Avem nevoie doar de ulei și ardei iuți.Se toacă ardeii iuți mărunt sau se pot folosi în loc de ardei, fulgi de chilli. Această bază simplă de ulei de chili cu două ingrediente necesită doar încălzirea rapidă a uleiului, care este apoi turnat peste fulgii de chili sau ardeii tocați.Turnând uleiul fierbinte peste ingredient, în loc să le încălziți împreună, eliminați riscul de a arde fulgii.

Atâta timp cât uleiul este păstrat într-un recipient sterilizat, ermetic, la frigider, atunci acest ulei va rezista șase luni, dacă nu, 2-3 luni la temperatura camerei.Se poate consuma lângă diferite tipuri de mâncăruri, cum ar fi tocane,supe sau în dressing și sosuri.Poate fi și folosit ca ulei de gătit, pentru cartofi prăjiți, omlete sau legume.

loading...

Add comment