Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
studenti-romani

Românii cuceresc Ungaria cu talentul lor.Doi studenți din Cluj,pe primul loc la Concursul Internațional Danubia Talents din Budapesta.

Țara noastră este plină de tinere talente, dar care din păcate nu sunt promovate cum ar trebui să fie.În această perioada s-a desfășurat în Budapesta Concursul Internațional Danubia Talents, unde doi studenți de la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca au obținut premiul I.Este vorba despre tânărul Ferenczi Gurban Eduard și tânăra Ana-Maria Ciurdărescu.

Ana-Maria Ciurdărescu este studentă în anul 4 la specializarea Canto.Ana-Maria a obținut premiul I la Concursul Internațional Danubia Talents din Budapesta.Rezultatele sunt de excepție și suntem mândri că a dus renumele Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și a profesorilor care au pregătit-o.

Iar celălalt student care a obținut tot locul I la Concursul Internațional Danubia Talents din Budapesta este Ferenczi Gurban Eduard, care este student în anul I la masterat.Eduard a mai participat în cursul lunii noiembrie a anului 2021 la Concursul Internațional Mozart, una dintre cele mai prestigioase competiții.Ambii studenți au fost selectați printre cei 25 de finaliști din 500 de candidați să participe la evenimentele organizate de “Tiziano Rossetti Academy” din Lugano.

Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca este una dintre cele mai active instituţii de învăţământ superior muzical din România oferind studenţilor săi calificare superioară în domeniul creaţiei şi interpretării muzicale, al pedagogiei muzicale şi al muzicologiei.Motive de mândrie pentru Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”, de aceea în urma rezultatelor academia a avut următorul mesaj: „studiați, cântați, participați la concursuri. Puteți câștiga pe termen lung! Pentru aceste reușite, Eduard îi mulțumește profesorului său, Florin Estefan, profesoarelor corepetitoare Lelia Serafinceanu și Adelina Sabau, precum și mamei sale, binecunoscuta soprană Carmen Gurban”.

Dar să nu uităm că performanța de obicei cere sacrificii.În spatele acestor performanțe frumoase aduse de acești tineri talentați există multă muncă și foarte multe ore de studiu.Pentru a atinge performanta, este nevoie de un antrenament constant si corect alături de un profesor care umărește, modelează și abordează tot ce trebuie în funcție de nevoile fiecăruia.O pregătire bună va ajuta elevul să facă față provocărilor și spectacolelor, iar elevul va capăta mult mai multă siguranță în acest fel.

În final, dorim și noi să-i felicităm pe cei doi tineri și să le urăm în continuare mult succes pe toate planurile.

loading...

Add comment