Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
suc-de-sfecla-morcov-si-mar

Sfeclă roșie,morcov și măr,o rețetă ideală după sărbători,ce regenerează și curăță ficatul

Această rețetă naturală vine în ajutor în momentele când ficatul nostru este încărcat de toxine.În preajma sărbătorilor sau în concedii,uităm adesea de ficat și mâncăm și bem mai mult decât de obicei,iar ficatul este suprasolicitat și are de suferit.De aceea,acest suc vine în ajutor pentru a regenera și curăța ficatul.Este demn de remarcat faptul că, dacă neglijăm prea mult ficatul, începem să vedem cearcănele întunecate sub ochi, pielea urâtă și suntem loviti de dureri de cap și oboseală, așa că cel mai bine este să ne dăm ficatului o pauză din când în când.

Sfecla roșie conține o mulțime de fitonutrienți care au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii și detoxifică ficatul.Ea conține, de asemenea, betaină, care promovează fluxul de bilă, ceea ce duce la îmbunătățirea digestiei și la detoxifierea ficatului.S-a demonstrat că consumul de suc de sfeclă roșie poate ajuta de fapt la regenerarea celulelor hepatice și la curățarea depozitelor de grăsime.

Dar să nu uităm și de celelalte ingrediente prezente în această rețetă.Pe lângă toate celelalte beneficii pentru sănătate, merele sunt un mare detoxifiant general și sunt bogate în pectină.Pectina este un tip de fibră care se leagă de toxinele din intestine pe măsură ce sunt digerate, astfel încât să poată fi excretate în siguranță, cu mult înainte ca ficatul să le facă față.În acest fel, consumul regulat de mere, precum și utilizarea lor în sucuri va ajuta la ușurarea sarcinii de muncă a ficatului.Morcovii conțin beta caroten, care este excelent pentru ficat.Morcovii sunt una dintre acele legume pe care chiar vrei să le cultivi organic dacă îți prețuiești sănătatea.

Cum se prepară sucul din sfeclă roșie,morcov și măr.
Avem nevoie de 1 sfeclă roșie mică, 2 morcovi curățați de coaja și tăiați bucăți, 2 mere fără miez, tăiate bucăți și 1 cană de apă plată.Dacă aveți un storcător sau blender, îl puteți face pur și simplu introducând ingredientele, pornindu-l și lăsându-l până se formează sucul.Bucurați-vă imediat de sucul proaspăt de mere, sfeclă și morcov.Este bine să-l savurați încet.

În concluzie, acest suc nu este doar răcoritor și delicios, dar probabil că ar trebui să fie numărul unu de alegere dacă ați băut sau mâncat prea mult de sărbători.Câteva zile pe săptămână timp de două săptămâni ar trebui să aibă efecte notabile asupra stării de spirit și asupra nivelului de energie.

loading...

Add comment