Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sucuri-de-slabit

Sucuri delicoase care pot arde grăsimile în timpul somnului

Somnul este esențial pentru corpul nostru. Dar somnul este, de asemenea, foarte legat de creșterea greutății. Aceste două lucruri sunt atât de puternic legate una de cealaltă.Dar totuși, există câteva băuturi delicioase care vă ajută să ardeți de fapt grăsime în timpul somnului. Mai mult decât atât, nu trebuie să vă schimbați poziția de dormit sau nimic. Pur și simplu trebuie să consumați aceste băuturi care ard grăsimile în timpul somnului.Aceste sucuri pot fi preparate cu ușurință acasă, în bucătăria fiecăruia.

 1. Sucul de castravete.
  Atunci când vorbim despre arderea grăsimilor și nu menționăm castravetele atunci lista noastră nu este completă.Cei mai mulți dintre noi știu deja rețeta. Dar această parte este pentru cei care nu știu.Rețeta este de fapt destul de simplă.Se decojește castravetele.Se taie bucăți mari și se pun în blender.Se poate adăuga apă plată și puțină zeamă de lămâie.Aroma mixtă este destul de minunată.Se servește rece.

Castraveții sunt super bogați în antioxidanți în timp ce au un conținut scăzut de calorii.Au un nivel ridicat de fibre, minerale și vitamine care lucrează împreună declanșând pierderea în greutate.

 1. Suc de morcovi.
  Scăzuți în calorii și plini de fibre, morcovii sunt un superaliment pentru pierderea în greutate. Datorită conținutului său ridicat de fibre, un pahar de suc de morcov va ține pasul să rămână plin până la prânz și te va opri de la ronțăit. Sucul de morcov ajută la secreția bilă, care ajută la arderea grăsimii și, prin urmare, ajută la pierderea în greutate. Puteți adăuga jumătate de mere, portocaliu și ghimbir pentru a-și îmbunătăți gustul.
 2. Suc de ananas.
  Este foarte simplu să faci un suc de ananas.Se curăță ananasul,se taie bucăți mari și apoi se pun bucățile în blender. Serviți în timp ce băutura este rece.Ananasul este bogat în antioxidanți. Mai mult, ananasul este umplut cu enzimă bromalină, care este excelentă pentru inflamație.
 3. Suc de sfeclă.
  O mare adăugare a programului de pierdere în greutate, sucul de sfeclă de sfeclă este plin de nutrienți și nu are grăsimi și colesterol. Sucul de sfeclă de sfeclă este util în menținerea unei mișcări sănătoase a intestinului datorită unei surse bune de fibre dietetice solubile și insolubile. Puteți adăuga câteva picături de lămâie și un vârf de sare pentru a spori gustul sucului.
 4. Suc de grapefruit.
  Această băutură vă oferă un sentiment de stomac plin. Mai mult, acest lucru are capacitatea de a crește metabolismul corpului. Se îndepărtează coaja și pielea de pe grepefruit și se pune într-un blender.

Pierderea în greutate necesită o mulțime de determinare și răbdare. Dar, împreună cu aceste băuturi, vă va ajuta să vă atingeți rezultatele dorite. Aceste sucuri sunt hrănitoare, dar nu le lipsesc carbohidrații esențiali, proteinele și grăsimile, astfel încât să nu depindeți numai de ele și să păstrați în mod regulat alte alimente și antrenamente sănătoase pentru rezultate mai bune

loading...

Add comment