Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sirop-de-usturoi

Mulți nu știu, dar acest sirop de usturoi preparat acasă este mai puternic decât penicilina

Siropul de usturoi pe lângă că are în compoziție ingrediente ieftin și ușor de găsit, este foarte sănătos.Este un remediu natural care este chiar de 10 ori mai puternic decât penicilina în sine. Încorporând acest sirop de usturoi în dieta se pot preveni diferite probleme de sănătate, cum ar fi tuse, congestie, crampe la picioare și chiar pietre la rinichi.Pe lângă acestea, siropul are un impuls incredibil de eficient pentru sistemul imunitar.

Știm cu toții că usturoiul este considerat a fi foarte sănătos, fiind bogat în proprietăți antibacteriene, antimicrobiene, antivirale și antifungice, ceea ce îl face și un medicament natural puternic.Bătrânii îl foloseau pe vremuri pentru a trata o serie de probleme de sănătate, cum ar fi reducerea tensiunii arteriale, scăderea colesterolului și îmbunătățirea circulației. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți al usturoiului, unii cercetători cred că poate ajuta la protejarea împotriva deteriorarii celulelor și a îmbătrânirii, ceea ce poate reduce riscul de Alzheimer și demență. Pe lângă aceste beneficii cunoscute, usturoiul are proprietăți antiseptice care pot ajuta la combaterea tot felul de ciuperci și bacterii nedorite.

Cum se prepară siropul de usturoi.
Pentru a prepara cea mai simplă și comună rețetă de sirop de usturoi este nevoie de 8 catei de usturoi curatati sși pisați, 1 cană de miere și o cană de oțet de mere.Și se începe prepararea prin amestecarea usturoiului pisat, astfel încât devine o pastă fină.Se adaugă apoi mierea și oțetul de mere și se amestecă bine până se omogenizează amestecul.Se toarnă amestecul obținut într-un borcan de sticlă și se închide bine.Se păstrează la frigider timp de cinci zile, amestecând ocazional în fiecare zi. După cinci zile, amestecul este gata și poate fi consumat.

Se ia dimineață pe stomacul gol, câte o lingură de sirop de usturoi.După care, se poate bea un pahar de apă.Dacă gustul este prea intens, se poate divolva direct în paharul de apă și se bea apoi.

Mierea a fost folosită ca remediu natural încă din cele mai vechi timpuri. Mierea are proprietăți atât nutritive, cât și medicinale, ceea ce o face remediul natural perfect. Otetul de mere este și el sănătos, contine diversi fitonutrienti care ajuta la prevenirea cancerului. De asemenea, conține acid citric, care poate ajuta la dizolvarea pietrelor la rinichi.

Informațiile furnizate nu sunt menite să înlocuiască tratamentul medical și sunt doar în scop educațional. Vă rugăm să consultați medicul înainte de a consuma acest sirop de usturoi , deoarece poate fi contraindicat cu anumite medicamente.

loading...

Add comment